torstai 14. kesäkuuta 2012

Oma nurkkaus

 Vihdoin mulla on joku oma paikka, mihin mä voin jättää keskeneräiset juttuni, eikä tarvitse joka kerta kaikkia kerätä pois. Kun inspiraatio iskee, niin silloin pitää saada jättää ja jatkaa heti, kun tulee muutamankin minuutin hengähdys hetki. Ja nyt mulla sellainen on!!!! <3 Enään se ei kyllä ole yhtä siisti, kun siinä on ompelukone ja kasa puolivalmiita sydämiä... ;) Mutta on ainakin joku paikka, missä puuhailla.
 Oon nauttinut kyllä tästä asiasta tosi paljon!! Vähän vielä keskeneräinen se on, kun seinään pitäisi vielä joku hyllykkö keksiä, niin saisi nuo kaikki pienet purkit sinne laitettua, eikä ne olis tuossa pöydällä. Mutta katotaan koska sopivan löydän! Ihan mitä tahansa kun siihen ei viittis laittaa... Hiljaa hyvä tulee! ;)

On ollut niin ihanaa, kun ulkona on paistanut aurinko ja lapset on saanut kulkea pienissä vaatteissa ulkona!! :) Kyllä onkin ollut hulinaa, kun etuovesta ja takaovesta kuljetaan vuorotellen ja kengät on millon missäkin... Se on selkeesti K-E-S-Ä! :D Vesikannuakin kuskataan terassille, etti vaan tartte tulla siksikään hetkeksi sisälle. On kyllä lapset nauttinut tosi paljon!


Aurinkoisia loppuviikon päiviä!!!! <3

6 kommenttia:

 1. Mä sain kans pari viikkoa sitten oman pöydän! Se on vaan niin ihanaa, kun tosiaan voi jättää kamat siihen ja jatkaa, kun aikaa / inspistä on. Elämän pieniä iloja :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tää on niin ihana juttu!!!! <3 On nää just niitä elämän pieniä iloja!!! <3 Tänään ollut siivouspäivä ja silti ne mun juttuni on siinä pöydällä odottanut. Aika ihanaa kyllä!! Muutaman sydämen sain tänään jo ommeltua taas. Ja yhdet shortsitkin sain samalla korjattua. Tulee tehtyä sellaisia juttuja, mitä varten ei tähän mennessä ole viitsinyt konetta edes ottaa esille. Sitten innostuin vanhimmankin yhdet housut paikkaamaan. Nykyään housuissa ei nuo haarasaumat tahdo kiinni pysyä... Hajoovat melkein ekassa käytössä. Mutta mä nautin omasta pikku nurkkauksestani!! <3

  VastaaPoista
 3. Oma nurkkaus on niin ihana asia -oma pieni tila missä tehdä omia juttuja -minullakin on tulossa ompelupöytä pienen remontin jälkeen -sen jälkeen tulee varmasti lasten vaatteiden korjaukset ja punttien lyhennykset tehtyä nopeammin kuin nyt... nyt ei aina jaksa kaivaa konetta esille! Mukavaa viikonloppua ja juhannuksen odotusta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä oon nauttinu niin paljon tuosta omasta kolostani!! :) Mulla ollut vähän samaa ongelmaa, että ei ole viitsinyt kaivaa konetta yhtien housujen takia... Nyt sain jo yhdet housut haarasaumasta paikattua!!! :) Niin ihana tunne!!

  Oikein ihanaa juhannusta teille!!!! <3

  VastaaPoista
 5. Vähän ihana ja kiva. Omaa nurkkausta itsekkin kaipasin. Onsi niin kiva aina jatkaa kun luova tauko iskee. No ehkpä joskus meille mahtuu sellainen omanurkkaus =D
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos!! Oikein ihanaa juhannusta myös teille!!! <3

  Kyllä tuo oma nurkkaus on tosi ihana!!! Suuren suuri se ei ole, mutta mahtuu ihan kaikki tarpeellinen sinne!! Mä oon tosi kauan tästä haaveillu... Ehkä Taika säkin sellaisen vielä joskus saat!!! :)

  VastaaPoista