lauantai 2. kesäkuuta 2012

Koulujen päättäjäiset ja todistusten jako ohi


Minuuttiaikataulutettu ja työntäyteinen viikko ohi!! :) Aina sen huomaa, kun loma rupee lähestymään. Onneksi nyt on L-O-M-A alkanut koululaisilla ja kerholaisella. Huomasi, että lapset olleet loman tarpeessa, kun nyt eilinen ja tämä päivä mennyt ihan maatessa ja telkkaria katsellessa. Toki tuo sateinen kelikin vähän enempi väsyttää.

Viikkoon taas mahtunut kaikenlaisia tunteita, myös parin viikon taakse mahtui haikeutta...  Kaksi viikkoa sitten sunnuntaina neidin kuoronjohtaja hyvästeltiin, kun hän muuttaa kauemmaksi, eikä enään kuoroa johda. Haikealla mielellä, mutta  niin meitä välillä viedään. Joskus ihan arvaamatta avautuu jotain uusia juttuja, joista on haaveillut jo pidemmän aikaa. Tokihan jokainen sellaisia haaveita haluaa toteuttaa! Onneksi nykyään on kuitenkin hyvät mahdollisuudet pitää yhteyttä, vaikka välimatkaa onkin enempi.

Keskiviikkona oltiin koululaisten kevätjuhlassa ja haikealla mielellä sielläkin.. Vanhin päätti ala-asteen tänään ja keskiviikon juhlassa heidän kummioppilaat lauloivat tosi kauniin laulun kummeilleen ja On laiva valmiina lähtöön laulun. Se on niin liikuttava, pelkästään ne sanat! Lopuksi sitten kutoset kukitettiin. Mutta myös toinen juttu sai tämän äidin kyyneliin. Surullinen ilta! ;) Meidän neiti sai luokaltaan Kiva kaveri palkinnon!! <3 Heidän koulussaan on sellainen tapa, että joka luokalta jokainen saa äänestää yhtä oppilasta, joka on sellainen kaikkien kaveri. Kultaisessa avaimessa lukee: "Olet reilu ja rehti kaveri. Otat aina toiset leikkiin mukaan." Tuntui tosi ihanalta, kun neidillä ollut niin tosi hankala vuosi sairauksien kanssa, niin sitten saada tuollainen palkinto. Meillä on myös isot veljet saaneet samaisen palkinnon. Tuntuu niin uskomattomalta, että kaikki kolme ovat sen saanut!! <3 Meidän toiseksi vanhin totesi mulle ke-iltana, että äiti sä et varmaan uskois, että me osataan koulussa näin hyvin käyttäytyä, kun kotona me käyttäydytään ihan eri tavalla. Totesin sitten siihen, että kotona täytyy välillä vähän purkaa ja raivota! Toiseksi vanhin sitten siihen, että on niin raskasta olla koulussa, kun siellä pitää niin hyvin käyttäytyä. No uskon, että on raskasta, kun ei aina voi sanoa juuri sitä, mitä ajattelee! Mutta onneksi kotona saa purkaa sitä oloaan!! :D Niinhän sen kuuluukin mennä, vaikka eipä se aina tietty niin hyvältä tunnu itestä. ;) No se kuuluu kuitenkin tähän elämään, näyttää ilot ja surut!! <3

On laiva valmiina lähtöön


On laiva valmiina lähtöön
Se kaukomaille käy,
missä taivaalla illan tullen ei pohjantähteä näy

Kun nousee purjeet purren ja köydet irrotetaan
Tänne ystävä armas surren sua jäämme me kaipailemaan

Ja ellet sä luoksemme tulla vois milloinkaan uudestaan
Niin kuitenkin sydämissämme sua vain aina muistellaan

Me kanssasi riemuita saimme ja katsella maailmaa
Monta ihmettä näytit sä meille jotka nyt meitä lohduttaa saa

Me tiedämme että sä lähdet vain koska muuta et voi
Ja toivomme että nyt sulle pian taas laulu onnesta soi
Ja toivomme että nyt sulle pian taas laulu onnesta soi

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

3 kommenttia: