maanantai 28. tammikuuta 2013

Lanka inventaari

Ensinnäkin lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijani!!! <3 Kiva, kun ootte tänne löytäneet!! :)
Lämmin kiitos Mintulle tunnustuksesta, palaan siihen myöhemmin tällä viikolla vielä!! :)


Lauantaina mä siivosin kaikki lankani, kun tuohon isoon koriin, joka mulla on olohuoneessa, niin oli kertynyt muutama kerä liikaa... ;) Kori ihan pursuili lankoja, valmiita ja keskeneräisiä töitä. Nyt on siisti taas hetken aikaa. Mä etsin lankoja villasukkiin, niin samalla sitten siivosin kaikki laatikot. Langan loppuja kun on ihan kiitettävästi kertynyt... Niistä meinaan nyt yhdistellä erivärisiä ja tehdä monesta väristä villasukkia. Niistä tulee niin hauskan näköisiä.

Innostuin jopa niin paljon, että kaivoin ainakin 5 vuotta sitten tehdyt villapaidan osat esille (kuva tulossa jossain vaiheessa). Eilinen päivä meni siihen, että kasasin sen villapaidan kokoon. Pääntie jäi tälle päivälle, kun isoilla pyöröpuikoilla oli tuubihuivi tulossa. Nyt on sitten sekä tuubihuivi että villapaita valmiina! :) Villapaita oli muuten elämän toinen, jonka tein ihan itse alusta loppuun saakka (käden jälki on tuosta villapaita ajasta muuttunut aika paljon... Saa nähdä minkä verran paitaa tulee käytettyä;))! Niitä villapaitojen paloja mä oon tehnyt enempikin, mutta anoppi on ne aina sitten loppuun saakka kasannut.. Kun en muka ole itse osannut. En vaan ole viitsinyt opetella ja nyt villasukkien tekemisen myötä oon oppinut poimimaan silmiä puikoille. Jotain edistystä siis tapahtunut!

Tänään meillä taas sisäpäivä.... Neiti ei tahdo millään oikein parantua noista taudeistaan. Sitkeässä tuntuu olevan. Tai sitten on vaan tullut joku uus tauti, en tiiä. Mutta viikonloppu hänellä meni nukkuessa, samoin tää aamu alkoi pienillä päikkäreillä. Labrakokeissa käytiin ja huomenna tuloksia niistä. Onneksi oma ja mieheni olo rupee olemaan jo hyvä!! :) Itse oon jaksanut jo siivoilla ja touhuta sellaisia normaaleja arki juttuja. Ja kyllä omalle päälle tekee hyvää, kun saa edes jotain tehdä, eikä portaiden kapuaminen enään ota voimille. Ihanaa!! <3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!! <3

7 kommenttia:

 1. Ihania lankoja :) Noistahan saa vaikka mitä. Mulla nyt langat vähis niin teen keskeneräisiä siihen asti kun pystyy ennen uusia lankaostoksia.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Voih, parempia vointeja pikku neidille.
  Ei ole kiire sillä haasteella. :) Itelläkin ne välillä jää jopa viikoiksi muhimaan tuonne ennen toteutusta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari!! <3 Se on tosi jännä juttu, kun aina tulee aloitettua se uusi kerä, eikä noita jämälankoja tule käytettyä mihinkään... Nyt seurakunta rupee keräämään 16x16cm palasia, joita voi neuloa aina oikein ja sitten niistä yhdistellään peittoja köyhiin maihin. Ajattelin, että josko muutaman palasen saisin sinne tehtyä! :)

  Kiitos Minttu!! <3
  Se oli hauska se haaste!! :) Mä huomasin kans ennen joulua, että muutama haaste jäi tosi kauaksi aikaa tuonne jonnekin odottelemaan omaa vuoroaan... Mun mielestä niihin on tosi hauska ottaa osaa! :)

  VastaaPoista
 4. Vihdoin ja viimein pääsin "kesä-blogiisi" <3 Täytyypä liittyä heti lukijaksi :)

  Lankoja, ihanaa <3 Vaikka voivat ne välillä vallata talon...sain juuri jokin aika sitten valmiiksi viidet jämälankasukat :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun tännekin löysit!! :) Tervetuloa!!
  Niin ne langat joskus saattaa tehdä... ;D Mutta kun niitä ei oikein voi vastustaakaan.. Ja lankojahan ei koskaan voi olla liikaa. Noista jämälangoista tulee tosi kivan näköisiä sukkia, mutta silti sitä aina tarttuu niihin täysinäisiin keriin. Nyt meinaan näiden sukkien jälkeen ruveta oikein urakalla neulomaan noita jämälankoja. Teen toiseksi vanhimmalle sukkia, kun hän itse valkkas langan. Näistä sukista teen kyllä ihan tarkoituksella hiukan isommat, että menee sitten myöhemminkin. Toiseksi vanhimman lempiväri on vihreä ja löydettiin niin kaunis lanka, että teen isot sukat, että niitä voi sitten käyttää niin kauan, kunnes menevät puhki. ;) Vanhimmalle saa tehdä jo numeron 43 villasukkia, toiseksi vanhimman jalka on suunnilleen mun jalan kokoinen, vielä toistaiseksi. Puikkoja ei kyllä koskaan voi jättää vapaalle. ;)

  VastaaPoista