keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Nyt se sitten alkaa....... Nimittäin salainen neuleystävä!!! :) Tänään sain postin mukana postikortin ja oli kyllä tosi kaunis!! Kortissa oli ihana teksti:

"Pystyisimme tekemään
paljon enemmän asioita,
jos emme jo etukäteen
luulisi niitä mahdottomiksi."

Tää on niin totta!!! :) Niin usein sitä ajattelee, että en osaa, en viiti edes aloittaa. Mutta tässä kyllä hyvä rohkaisu ja kannustus ihan jokaiseen asiaan jokaiselle. Ei pelkästään neulomiseen. Kiitos paljon salainen neuleystäväni!!! :) Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä kevät tuo tullessaan.

Mukavaa keskiviikko päivää kaikille!!! <3

6 kommenttia:

 1. Nämä on kivoja kaikki tämmöiset salainen blogi ystävä sitä sun tätä, neule, joulu mitä niitä nyt onkaan. :)

  Itsestä olisi kiva joku salainen kirje tai kortti ystävä blogin kautte. Kortti tai kirje postilaatikossa kun piristää aina niin kummasti päivää. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä salainen ystäväsi toivottaa Sinulle hyvää viikonloppua. Toivottavasti osaan sinua ilahduttaa kevään aikana.

  VastaaPoista
 3. Minttu: Oon niin samaa mieltä, että kortti postilaatikossa piristää kyllä kummasti!! :) Nykyään, kun niitä niin vähän edes lähetellään... Oon yrittäny ite aina välillä lähettää ihan oikeita kortteja. Ystävänpäivänä ajattelin muutamaa ystävääni ilahduttaa!
  Mä olin joulun alla joululahjavaihdossa mukana ja tykästyin siihen tosi paljon! Sitten, kun se loppui, niin oli vähän orpo olo. Ja kun näin tän vaihdon, niin innostuin kyllä! Pienen hetken mä sitä kyllä mietiskelin, kun omat neulomistaidot ei ole millään tavalla laajat. Osaaminen on sukissa ja tuubihuiveissa!! ;D Mutta silti päätin mukaan lähteä.

  Kiitos salainen ystäväni!! :) Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!! Kortti ainakin oli niin hieno, että jäin kyllä mielenkiinnolla odottamaan niitä paketteja. On mukavaa, kun on tässä mitä odottaa ja itse suunnitella. :)

  VastaaPoista
 4. Minä en osaa neuloa yhtään mitään. Mut muuten pieni askartelu ja näpertely sujuu. :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 5. Askarteleminen on kyllä tosi kivaa!! :) Sellaista terapeuttista... ;)
  Oikein mukavaa viikonloppua Minttu myös teille!!

  VastaaPoista
 6. Korinpohja esimerkiksi on ihan helppo. Ei tarvitse kuin osata täydet kymmenluvut ja vähän matematiikkaa. Siinä se.

  VastaaPoista