lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pellavakangasta eri muotoon

Kun suunnitelmat muuttuu, niin voi saada aikaan sitten jotain muuta. ;) Jäin meidän potilaan kanssa tänään kotiin, kun mieheni lähti poikien kanssa juhlimaan meidän kummityttöä ja hänen siskoaan. Oon muuten huomannut, että meidän melkein kaikki kummilapset ovat kevään lapsia. ;) Ainoastaan yksi kesänlapsi ja yksi joulun aikaan syntynyt.
Kun en mihinkään voinut täältä sisältä poistua, niin päätin jo hetken aikaa odottaneet kankaanpalat ommella kasaan. Odottivat enään ompelua ja täyttämistä, mutta kun en ole saanut aikaan, niin nyt sain. Suurin ongelma on ollut se, kun saumuriin piti ennen aloittamista laittaa kaikki langat uudelleen. Se inspiraatio on odotuttanut itseään. ;) On muuten harvinaisen tylsää hommaa! Nyt pelas saumuri kyllä tosi hienosti! Teki siistiä tikkausta. Nyt on sitten lähes kaikki hommat tehtynä sinne naistenpäiville. Kynttilöitä haluan vielä lisää tehdä ja jos villasukat valmistuu, niin nekin lähtee matkaan mukaan. Tosin tää vuodenaika ei ehkä ole kaikista paras mahdollinen villasukkien myynnille. ;) Vaikka juuri tuossa äidilleni sanoin, että joka kerta jopa kesällä on niitä villasukkia aina jokunen pari mennyt. Joten kyllä niitä otan matkaani mukaan.
Puuvillapipoja mieli tekis kokeilla, mutta multa puuttuu pyöröpuikkoja juuri sen kokoisia... Täytyy ens viikolla käydä ne kaupasta hakemassa! :) Ohje jo valmiiksi katsottuna ja lanka ostettuna. Ja voi vaan kuvitella kuinka paljon se polttelee tuossa vieressä. ;) Ihanan kimalteista violetti-valkoista lankaa. Näätte sitten, kun on saanut sen piponi valmiiksi. Akryylilangasta meinaan ekan kokeilla. Puro Batik on siihen ilmeisesti tosi hyvä lanka. Sitä täytyy varmaan kans kaupasta hakea. ;)
Mukavaa lauantai-iltaa ihan jokaiselle!! <3
P.s. Meidän tapahtuma rikkaat päivät saavat jatkoa... ;) Toiseksi vanhin teloi pikkuvarpaansa sellaiseen kuntoon, että vääntyi sellaiseen asentoon, että kynsi osoittaa ulospäin, eikä ylöspäin. Saa nähdä tartteeko sille jotain tehdä vai riittääkö varpaan teippaaminen vaan. Neidille haettu kortisonikuuri, kun keuhkot niin tukossa... ONNEKSI ollaan kesää kohti menossa!! <3 Ihanaa!! <3 Silloin meilläkin ollaan paaaaljon paremmassa kunnossa. :)

9 kommenttia:

  1. Aina tarvitaan villasukkia!!! Tai ainakin minä tartten. Kaverit nauraa kesäisin, kun mä hipsin villasukat jaloissani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin samaa mieltä!!! :D Ehkä sen takia niitä tulee nykyään tehtyä ympäri vuoden. ;) Aiemmin ei tullut kesällä tehtyä ollenkaan. Mutta mulla palelee nilkat niin tosi herkästi, että on ihana tunne, kun ei palele. Ranteet on toinen, mikä palelee. Siksi oon yrittänyt kokeilla noita ranteenlämmittimiä. :D Villasukat on ihan tosi tärkee juttu!!

      Poista
  2. Kaikkea ihanaa olet taas tehnyt! <3
    Täälläkin odotellaan kovasti jo teidän kesälomaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu!! <3
      Kyllä mä kans niin odotan kesälomaa!!!! :) Olis jo nyt loman tarpeessa.... ;) Mutta onneksi siihen ei enään ole kauaa!!

      Poista
  3. Pikaista paranemista!

    Auts, varpaankynnen lohkeaminen tekee kipeää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!

      Se varvas on siis kokonaan kääntynyt sivuttain... :/ Mä en ymmärrä kuinka sellainen on mitenkään mahdollista... Kuitenkin oli kenkä jalassa, kun oli metsässä. Mutta taito se on sekin! ;) Meidän toiseksi vanhin osaa kyllä aina välillä yllättää meitä. ;)

      Poista
  4. Voi harmi tuo varvasjuttukin vielä :( Toivottavasti ei aiheuta pitkällisempää vaivaa.
    Ihania käsitöitä taas. On kyllä niin kauniita :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Sari!! <3
    Joskus kun alkaa nää jutut, niin sittenhän niitä tulee... Mutta toivon mukaan tuo varvas tuosta nyt korjaantuisi! :) Tänään täytyy käydä sitä näyttämässä hoitajalle ja lääkäri tulee siihen sitten katsomaan, että tartteeko sille jotain tehdä. Toivottavasti menis ihan itekseen kuntoon! :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei, voi ei! Mä kyllä pelkään, että te tarvitte vähän kirurgin kättä avuksi, ennen kuin se varvas on kunnossa.

    VastaaPoista