torstai 4. huhtikuuta 2013

Säbämaali


Ihanaa hetken aikaa istahtaa!! ;) Pieni oma hetki arjen keskellä on ihan luksusta. Eilen illasta mieheni otti kaikki lapset ja menivät sählyä pelaamaan. Mä sain olla ihan yksin melkein 2 tuntia!! <3 Siis niin nautin siitä ajasta. Huomas mieheni ja lasten tultua, että äiti ei ollut mukana ollenkaan! :D Jokaisella oli ihan hirmuisesti asiaa. Puhuttiin toisten puheen päälle ja yritettiin puhua kaikkien yli. ;D Mutta pääasia, että oli ollut tosi kivaa!! Nuorimmainen on tosi innostunut tuosta säbän peluusta ja ihan koko aika meillä kotona pelataan säbää sisällä tai sitten pihassa. Nuorimmainen pelaa meidän pihassa isompien lasten kanssa ihan koko aika. Hyvä kun sisälle syömään malttaa tulla. Tuossa kuvassa on minun koristelaatikko, mutta jokaiselle jutullehan voi keksiä jotain muutakin käyttöä! ;D Ainakin meillä.... Äidin kauniista laatikosta käden käänteessä syntyy hyvä säbämaali. Mummo ja pappa toivat eilen uuden säbämailan nuorimmalle (sekä 2 uutta palloa, jotka on kuulemma tosi hienon väriset) ja voitte vaan arvata, että meillä ei ole sen jälkeen mitään muuta tehty, kun säbäilty... Uusi maila on kuulemma sikamagee! :D Ihan turhaa tällä hetkellä mitään kauhean suuria sisustus juttuja tehdä, kun ne pääsee millon mihinkin käyttöön. Ei se mitään! Nyt nautitaan tästä hetkestä ja mennään sen mukaan ja sitten myöhemmin tehdään toisia juttuja.

Aurinkoista torstai päivää jokaiselle!!!! <3 <3

5 kommenttia:

 1. Jokainen meistä tarvitsee omaa aikaansa aina ajoittain. Jopa äiditkin. :)
  Aurinkoista loppu viikkoa teidän pesueelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin totta on!! :) Ja kun sopivasti on omaa aikaa, niin tuntuu mukavalta!! :)

   Oikein aurinkoista loppu viikkoa myös teille!! <3

   Poista
 2. Hyvä, että on löytynyt mieleinen harrastus ja sisarukset voivat pelata yhdessä. :)

  Iloista loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tosi kivaa!! :) Tällä kertaa isikin pääsi mukaan säbäileen!! Pihassa on yleensä niin paljon jo porukkaa, että siihen isi harvemmin mukaan menee. ;) Kaksi vanhinta kyllä välillä kyllästyy tuohon nuorimman innokkuteen... Mutta porukalla pelaaminen on niin mukavaa!

   Iloista loppuviikkoa myös sinulle!! :)

   Poista
 3. Voi elämä. *nauraa kippurassa* Vai säbämaali siitä sitten tuli. Meinaan siitä laatikosta. Mutta toisaalta, onhan se hyvä, että intoa riittää. Ja oma aika on tärkeää, sen olen huomannut.

  VastaaPoista