keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vähän askartelua

Tänään oon saanut jopa pinnit täysin valmiiksi!! :) Musteet ostettuna tulostimeen, niin saan ruveta silitteleen tekstejä tyynyihin ja sydämiin. Täytevanut vielä puuttuu. Niillä nyt ei ole kiire, kun ensin täytyy saada ommeltua tekeleet kasaankin. ;) Ja ennenkun pääsee ompeleen, niin saumurin kaikki langat täytyy laittaa uudestaan ja yrittää sen jälkeen saada se taas tekemään kunnollista tikkiä. Sehän se suurin työ tässä koko jutussa onkin... Ehkä mä ehdinkin kaikki saada valmiiksi sinne myyntiin, mitä oon ajatellutkin. Vähän näyttänyt sille, että ei aika tahdo riittää. Onneksi aina välillä niitä pieniä välejä löytyy ja saa jotain tehtyä. Hiljaa hyvä tulee! ;) Kynttilöihin odottelen vielä leimasimia, löysin askartelukirppikseltä niitä. Silkkipaperit ja kynttilät ovat jo odottamassa. Saa nähdä kuinka saan ne kynttilät onnistumaan. Kun riittävän monta kertaa harjoittelee, niin eiköhän sekin sitten onnistu! :D Tänään illasta mulla vähän aikaa, kun mieheni ja nuorimmainen lähtee taas säbäileen, niin saan rauhassa tehdä. Kolme vanhinta yleensä antaa mun tehdä hommia. Toivottavasti tänäänkin! Niin saan silityshommat valmiiksi! :)

Aurinkoista keskiviikkoa ihan jokaiselle!! <3

12 kommenttia:

 1. Ihania pinnejä - pirteän värikkäitä! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä teillä on vauhtia piisannut. Ja ahkerana olet jälleen ollut. Mutta ihana kun kevät tulee vauhdilla, tuntuu että energiaa tulee eri tavalla.
  Mukavaa keskiviikkoa ja kiva kun saat välillä rauhassa tehdä omia juttuja. Nautinnollista iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Kyllä kevät on ihanaa aikaa ja kun aurinko on paistellut niin monena päivänä, niin energiaa on ihan eri tavalla. Meillä on lapset kaivaneet jo pyöriä esille ja osa päässyt niillä jo ajeleen. Neitikin jo pian pääsee taas pyörän selkään.
   Kyllä mä nautin, kun saan tehdä itekseni juttuja! <3 Mutta kävipä niin, että musteet olivatkin väärät ja ne piti käydä vaihtamassa... Onneksi mulla noita muitakin juttuja tuossa on, niin ei tässä ihan vaan istua tarvinnut. ;) Bambulangasta kudoin tiskirättiä. On ollut kyllä hauskaa puuhaa! Kolmatta rättiä oon tekemässä. Vielä yhden noista langoistani saan tehtyä. Siitä tulee pelkkää oikeeta, niin ei tartte noita kuvioita miettiä ja voi lopettaa työnsä, kun lanka loppuu.
   Mukavaa keskiviikkoa myös sinulle!! :)

   Poista
 3. Mä tein joulua ennen eka kerran kynttilöitä, tai siis koristelin silkkipaperitekniikalla just leimasimilla. Se oli helppoa. Kyllä sä onnistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä!!! :) Sun ohjeet silloin kopsasin ja yritän nyt niiden avulla sitten niitä kynttilöitä tehdä. Ne sun tekemät kynttilät oli niin tosi hienoja!!! <3 Mä meinaan tehdä hääkynttilöitä muutaman, kastekynttilän ja rippikynttilän. Kasteaiheinen/vauva-aiheinen leimasin vielä puuttuu. Mutta jos en nyt tähän hetkeen sitä ehdi hakea, niin on mulla kuitenkin jo hääleimasin ja rippileimasin, niin niilläkin pääsee alkuun! :) Jännityksellä odotan tekemistä!!

   Poista
 4. Sinä se olet taas jaksanut näperrellä. :) Ihailtavaa miten paljon saat omiakin juttuja aikaiseksi, vaikka pyörität aikamoista arki rumpaa aina lasten kanssa.
  Nättejä ovat kaikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Ajatuksia välillä vähän pois sairastelusta. ;) Pääkin saa välillä hengähtää. Onneksi niin! Sen jälkeen on sitten paremmalla tuulella oleva äiti. ;D

   Poista
 5. Hienoja pinnejä :) Itse aina katselen kaupoissa kaikkia hiussolkia ja vastaavia, kun itsellä on lyhyet hiukset...toisaalta oon niin tyytyväinen lyhyisiin hiuksiin, etten kaipaa pitkiä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon!! :)
  Kyllähän se niin on, että puolensa ja puolensa on pitkissä ja lyhyissä hiuksissa. ;) Mulla on itsellä sellaiset pitkähköt hiukset ja joskus olis ihanaa, kun olis ne lyhkäset, mutta kun nyt näitä on tullut kasvattaneeksi jo useamman vuoden, niin vielä ei ole tullut päivää, että näihin olisin kyllästynyt totaalisesti. :D

  VastaaPoista