tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia ja muutama askartelu

Takana taas mukava viikonloppu!! <3 Perjantaina ystävän kanssa leffan katsomista, lauantaina leipomista ja ystäväperheen tapaamista. Sunnuntaina neidin esiintyminen ja oma esiintyminen meidän pienen lauluryhmän kanssa. Siinähän se mukavasti viikonloppu menikin!! :)

Meillä on seurakunnan sisällä oma lauluporukka, jonka kanssa sitten laulamme seurakunnan tilaisuuksissa aina välillä. Musiikki on mulle itselle tosi tärkeä juttu!! Aina kun mä leivon tai siivoan, niin musiikki soi taustalla. Välillä sen kuulee ja välillä taas ei. ;) Mutta sen kanssa on niin mukava touhuta, mielikin pysyy paljon parempana.

Lauantaina nähtiin pitkästä aikaa meidän ystäväperhettä. On niin mukavaa, kun lapset ovat hyviä ystäviä keskenään ja me aikuisetkin ollaan tutustuttu ja ystävystytty. Aina kun ystäviään näkee, niin huomaa kuinka tärkeitä ne kohtaamiset ovat. On ihanaa vähän kuulumisia vaihtaa ihan rauhassa. Tokihan sitä tulee puhelimessakin puhuttua, mutta on se niin erilaista nähdä ystäviä ihan kasvotusten.

Kuvasin tuohon muutaman keskeneräisen juttuni. :D Kukista ja tähdistä on tulossa pinneihin koristeet. Kunhan saan ne pinnit vielä haettua kaupasta, uutta kuvaa sitten täysin valmiina. ;D Yritin fimo massasta vähän askarrella juttuja, mutta.... Ne eivät onnistuneet kaikki ihan sillä lailla, kun olisin toivonut! Mutta muutaman käyttökelpoisen jutun sain aikaiseksi. Tikkarin näköisistä tulee magneetteja. Meidän nuorimmainen vaan kysyi, että saanko syödä sen. Vastasin sitten vaan, että ei sitä massaa ole tarkoitettu syötäväksi. Hän vaan totesi mulle, että jos mä kastan sen tikkarin suklaaseen, niin kyllä sitä sitten voi syödä! :D Ehkä me kuitenkin jätämme näiden maistelun. ;) Kovasti yritän saada tehtyä juttuja, kun toukokuun alussa on naistenpäivä, niin sinne olen myymään menossa. Ja onhan se kiva, että on myytävänä jotain hiukan kesäisempääkin, kun villasukkia! :D Ideoita olis vaikka kuinka paljon, mutta toteutus ei aina ole niin kovin yksinkertaista.... Nykyään en viitsi ottaa yöunista kaikkea aikaa, joten päivät ovat hiukan lyhyitä. Onneksi tänään mieheni otti kaikki lapset ulkoileen ja mä sain rauhassa tehdä noita juttujani. Kutomisia voi tehdä lastenkin kanssa, mutta fimo-massan jos olisin kahden nuorimman kanssa kaivanut esille, niin olisi tainnut äidin askartelut jäädä hiukan lyhyeen.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

9 kommenttia:

 1. Laulaminen on kivaa ja erityisesti muiden kanssa. :)

  Ihania askarteluja! :)

  Keväistä viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on laulaminen tosi kivaa!! :) Aina mä oon tykännyt laulaa, mutta nuorempana koripallo vei ihan kaiken ajan, niin ei enään riittänyt motivaatiota musiikkiin. Onneksi sitä oppii näin myöhemminkin!! :) Tai taidosta tiedä, mutta intoa ainakin löytyy!! Sehän se pääasia!! ;)

   Kiitos paljon!! :)

   Keväistä viikkoa myös sinne suuntaan!! :)

   Poista
 2. Todella herkun näköisiä nuo tikkarit. :) En yhtään ihmettele, vaikka muksu tahtoi maistaa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! ;) Onneksi ainakin toistaiseksi jätti tikkarin syömisen väliin. Täyty kyllä nostaa hiukan korkeammalle ne, ettei ne ihan oikeesti mene suuhun. :D

   Poista
 3. Hienoja ovat askartelusi tulokset :)

  Näin viime jouluna Tiimarin sivuilla tälläisen joulukorttimallin: http://www.tiimari.fi/askarteluohjeet/ohje/neulojan-joulutervehdys ...pitää varmaan alkaa jo juhannuksesta tekemään, kun en ole mikään mahtava askartelija ;) mutta lopulta ajattelin, etten tekisi noita kuin muutamalle ystävällä, jotka tietävät kutomisharrastuksestani :)

  Mukavaa viikonjatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Mä oon niin monena jouluna miettinyt, että olispa ihanaa tehdä kaikki joulukortit itse! Mutta aina se menee niin, että mieheni tekee tietokoneella lapsista kortin ja se on siinä. Helppo ja nopea. Mutta kun hyvissä ajoin aloittaisi, niin sitten ehtisi tehdä ihan jokaiselle. Muutenkin siinä joulun alla on aina niin kovasti touhua ja tohinaa, että olishan se tosi hyvä jos pystyis jo juhannuksesta niitä aloitella. Sais kyllä rauhassa askarrella!
   Täytyykin kurkata tuo linkki, minkä tuohon olet laittanut!! :)
   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!! <3

   Poista
 4. Tosi hauskoja nuo tikkari-magneetit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Kyllä ne ilmeisesti ihan aidon näköisiä oli, kun nuorimmainen sen olisi suuhun pistänyt. Mutta kunhan tässä kokeilen kaikenlaisia juttuja. Sitten joku näyttää omaankin silmään ihan kivalta! ;)

   Poista
 5. Laulamisesta pitäisin minäkin, mutta kun lääkkeet ovat vieneet äänen, niin minkäs teet. Mutta lauluääni on pieni hinta siitä, että elämänlaatu on edes tyydyttävä.

  VastaaPoista