tiistai 13. tammikuuta 2015

Tammikuun puoliväliä


Oon nyt yrittänyt kovasti tuhota noita jämälankoja. :D Tässä yhdet jämälankasukat valmiina, prässätty näitä ei kyllä ole... Annoin äidilleni synttärilahjaksi, ainakin ovat pitkät ja lämpimät. Puikoilla tulossa seuraavat jämälankasukat. Ne on menossa joululahjaksi. Luultavasti vielä kolmannetkin jämälankasukat saa tehtyä, kun jämiä kertynyt vähän, ehkä enempikin.... ;) Tein jo listan, että kenelle haluan antaa joululahjaksi villasukkia. Ja kun nyt hyvissä ajoin aloittaa, niin ei oikeesti tule kiire. Joulun Lapsi paketteihinkin näitä on menossa, joten useammat tässä saa tehdä. Ihana niin!! <3 Kutominen on kuitenkin niin kivaa.

Meillä on asiat mennyt nyt kovin hurjaa vauhtia... Hyvä, kun perässä itse pysyy!! ;) Meille tarjottiin uutta asuntoa, jota olemme huomenna menossa katsomaan. Ihan ihmeiden ihme koko juttu. Mutta neidin koulun vierestä, koulumatkaa n. 200m, isoilla pojilla n. 300m. Juuri sillä paikalla, mistä olemme haaveilleet asuntoa. Nyt on lapsetkin jo myötämielisiä muuttoon. Tähän mennessä on niin jyrkästi oltu vastaan. Asiaa on kypsytelty tässä jo melkein kaksi vuotta, nyt selkeesti on sen aika. Asunto on lähellä keskustaa ja kävellen pääsee lähes joka paikkaan. Ihan mahtava juttu!! Nyt vaan toivon, että asunto olis oikeesti sellainen, mikä tuntuu omalta ja pohjaratkaisu olis hyvä ja toki siistikin. Nuorimmaisen kouluasian kanssa ei tarvitsisi ruveta sitten taistelemaan, vaan saataisiin hänet puhtaaseen kouluun sitten heti ekasta luokasta asti. Eikä neidin tarvitsisi enään hermoilla taksin kanssa. Kyllä mä ymmärrän sen, että turhautuu, kun esim. ysin aamuna kellot soi klo 9.10 ja taksi tuli viime viikollakin yhtenä päivänä klo 9.20 meidän pihaan.... Kurjahan se on mennä luokkaan, kun kaikki muut siellä jo on, vaikka vika ei todellakaan ole oma (tämä nyt on aina hänelle sanottukin ja opettaja myös). Useampana aamuna meillä on käyty keskustelua, että ettekö te voisi viedä mua sinne kouluun, koska ei tyttö halua myöhästyä. Nyt ei enään olisi sitä ongelmaa. Voi kuinka mä toivon, että se olisi kiva!! <3 Pohjaratkaisu näyttää ainakin netissä tosi kivalta, kodinhoitohuoneesta on ovi takapihalle. Takapihaa käytiin kurkkimassa mieheni kanssa tässä yhtenä iltana ja oli tosi iso. Myös keskellä taloyhtiötä oli tosi kivannäköinen leikkipaikka lapsille. Nyt vaan odottelemme sitten huomista!! :)

Jännityksellä siis huomiseen päivään!! :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!!

4 kommenttia:

 1. Voi, mitkä sukkakaunokaiset!Ihanat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Nyt mä meinaan tuhota mun kaikki jämälengat ja vasta sitten on tarkoitus aloittaa uusilla kerillä. Katotaan kuinka maltan mieleni. ;)

   Poista
 2. Sormet ja varpaat pystyyn, että muutto pääsee toteutumaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! <3 Teen juuri kirjoitusta tästä viikosta ja todella iloitsen meidän uudesta kodista!! <3

   Poista