maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen postaus


Pikku hiljaa se arki rupee palaamaan tännekin. :) Toisaalta sekin ihan mukavaa!! Loma on tehnyt tehtävänsä, koska lapset rupee olemaan selkeesti virkeämmän ja iloisemman oloisia. Ja tosi kiva niin!! Myös mieheni sanoi, että ihan mukava palata työntekoonkin. Eihän se loma tietty lomalta tuntuis, jos ei olis sitä arkea... Joten hyvillä mielin arkeen!! :)

Tänään meillä oli nuorimman magneettikuvaukseen aika. Mieheni meni hänen kanssaan, koska aika tuli nukutuksessa tehtävään juttuun. Itse en välitä tuosta nukuttamisesta... Nuorimmainen siis ei saanut aamusta mitään syödä ja vasta iltapäivästä oli aika. Hyvin oli aamupäivä sujunut siellä sairaalassa. Kun pääsivät magneettikuvaushuoneeseen, niin anestesialääkäri oli sanonut, että poika näyttää niin rauhalliselta, että kokeillaan ilman nukutusta. Tottakai, aina parempi niin!! Kysyin kyllä mieheltäni, että kenen lapsen sä sinne veit. ;) Meidän nuorin kun ei todellakaan mikään rauhallinen oikeesti ole. Poika oli laitettu putkeen lähes kokonaan, vähän oli päälakea näkynyt. Koko puoli tuntia oli ollut täysin paikoillaan!!! Siis ihan käsittämätöntä!! Poika yllätti meidät kyllä todellakin. Niin reipas!! <3 Mutta paljon, paljon mukavampi, kun ei tarvinnut nukuttaa. Ei se ole todellakaan mikään kiva juttu!! Anestesialääkäri oli sanonut, että kun näistä lapsista rupee näin reippaita tulemaan, niin kohta he jäävät työttämäksi. ;) Mutta se ei kuulemma haittaa. :D Nuorin oli kuunnellut koko sen puolituntia Kunnaksen Viikingit satu cd:tä. Oli siis jotain kivaa tekemistäkin ollut. Palkinnoksi tästä sai Vain Elämää cd:n (jota hän on kovasti jo pitkään toivonut), Elastisesta on tullut nuorimman lemppari. ;) Sekä Trash Packejä ja NHL-tarroja. NHL-tarroja antoi myös mummo ja kun oli ajatus, että nukutuksen jälkeen olis jotain puuhaa, kun paikoillaan pitää olla. Mutta nyt sitten liimailtiin tarrat kirjaan kotiin tultua. :) Kyllä oli niin reipas poika!!! <3 Torstaina sitten saadaan tuloksia näistä kuvauksista ja toivotaan parasta!!

Kela yllätti tänään todella, toistamiseen kuukauden sisällä!! Me saatiin neidille kuntoutukseen 20 päivää!! Aivan mahtava juttu. Tuonne kuntoutukseen mennään ainakin osittain ihan koko porukan voimin. Kuntoutuspaikkana on Orton Helsingissä. Itse emme ole siis koskaan siellä käynyt, joten ei kauheasti vielä tietoa, että mitä tuleman pitää. Reumalääkäri kirjoitti lääkärinlausuntoon, että kuntoutuksesta hyötyisi koko perhe. Ja onhan se tietty toiseksi vanhimmallekin tosi tarpeen, kun samaa sairautta potee. Eikä se kellekään huono juttu ole. Pelkkää hyvää olen tuosta kuntoutuksesta kuullut!! :) Jännittävää, että mikä meitä sitten siellä odottaa.

Näin mukavasti alkoi meidän uusi vuosi!! :) Tuntuu tosi mukavalta itsestä, kun näitä iloja näin paljon ollut tässä pienen ajan sisällä. <3

Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille!!! <3

4 kommenttia:

 1. Huenosti oli kyllä poika toiminut, reipas kaveri.

  VastaaPoista
 2. Onneksi ei tarvinnut nukuttaa, niin reipas. Toivotaan myös hyviä tuloksia. :) Meillä keskiviikkona punktio ja ilokaasulla olis tarkoitus koittaa aluksi, jos vältyttäisiin nukuttamiselta..saa nähdä kuinka käy. Jännitän myös ettei pienimmäisellä oleva flunssa tartu tyttöön että punktio saataisiin tehtyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä niin samaa mieltä, että ihanaa kun ei tarvinnut nukuttaa!! Pari päivää vielä jännitetään, että kuinka tässä sitten käy....
   Kovasti tsemppiä teille paikkareihin!!! <3 Toivottavasti teilläkin sujuisi yhtä hyvin!! Lapset osaa kyllä yllättää välillä kovasti, mutta jonkun asian, kun on itse ajatellut, että kyllä se hyvin menee, niin sellaisessa saattaakin tulla sitten toisenlaiset jutut vastaan. ;)

   Poista