lauantai 15. syyskuuta 2018

Kevään juttuja

Keväällä nautittiin ihanista ilmoista! <3 Pääsin nuorimman luokan kanssa katsomaan Tampereelle Pelastakaa Röllimetsä teatteriesitykseen. Oli kyllä tosi kiva näytelmä! Lapset tykkäs ja niin myös aikuisetkin. Lavasteet olivat kyllä tosi upeat! Tämä oli sellainen näytelmä minkä olisi hyvinkin voinut katsoa useammankin kerran.

Nuorimman säbän päättäjäiset oli Irti maasta paikassa missä sai kiipeillä. Kivoja seiniä mistä sai valita jokaiselle sopivan haastavan tai helpomman seinän. Tuntui olevan pojista kyllä huippu kivaa. Me ollaan kahden nuorimman kanssa käyty tuolla muutamankin kerran ja kovasti molemmat tykkää. Tämä on varsinkin kurjilla keleillä tosi kivaa tekemistä. Nuorimmankin energiat kuluu hyvin tuolla paikassa. ;)

Meidän neiti sai tänä kesänä elämänsä ensimmäisen grillimakkaran. Oli kuulemma tosi hyvää! Allergiat ovat helpottaneet niin paljon, että saadaan välillä jotain valmistakin kaupasta. Makkaraa ja salaattia sitten tänä kesänä syötiin useampaankin kertaan. Myös nakit ovat maistuneet tosi hyvältä. Näistä pienistä iloista meillä otetaan kaikki ilo irti. :D

1 kommentti:

  1. Teattriesitykset lasten kanssa on kyllä aina kivoja.
    Voi miten kivaa, että tytär saa maistella uusia makuja <3

    VastaaPoista