sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Vanhimman valmistujaisiaVähän mennään ajassa taaksepäin. Kesäkuun alussa juhlittiin vanhimman valmistujaisia. <3 Hänen lempivärinsä on ollut jo kauan violetti, niin koristeet valittiin sen värin mukaan. Vaatteet ei enään nykyään ole tätä väriä, mutta huoneessa ja koristeissa on oikein hyvä väri.
Vuokrattiin järven rannalta paikka missä sitten illasta vanhin jäi muutaman kaverinsa kanssa saunomaan ja uimaan. Onneksi sattui tosi kaunis päivä, niin pystyttiin olla ulkona. Itse en juurikaan ehtinyt vieraiden kanssa jutella, mutta pääasia, että vanhin sai nauttia päivästä. <3 Päivänsankari oli hyvin onnellinen juhlistaan. Paljon ystäviä ja sukulaisia pääsi juhlistamaan poikaamme mikä oli tosi kiva juttu. Niin paljon kun näitä juhlia on aina tuossa koulujen loputtua. Tietenkään kaikki eivät päässeet.
Neiti halus soittaa veljelle kanteleella. On tosi kiva, kun tyttö ihan vapaaehtoisesti itse soittaa. Ja yleensä aina kysyy, että saanko soittaa. No tokihan saa! Ja kantele on sen verran harvinainen soitin, että kiva, kun ihmiset sitä välillä kuulee. Niin paljon on tyttö esiintynyt, ettei kuulemma enään juurikaan edes jännitä. On hienoa, kun saa toteuttaa itseään.
Juhlat onnistuivat tosi hienosti ja seuraava päivä sitten saatiinkin huilailla ja olla jo kesälomatunnelmissa. <3 Lämmin kiitos jokaisella päivään osallistujalle!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti