torstai 16. helmikuuta 2012

Aurinkoinen torstai


Ihana auringonpaiste on ollut ulkona koko päivän!! <3 On kyllä niin kaunista!! Neidin pallolaajennus onnistui tosi hyvin!! <3 Josko siitä vaikka olis apua meille. Tämä viikko ollaan vielä sisällä, eikä ihan kauheeta vauhtia pidetä. Leffoja on katseltu, läksyt tehty, askarreltu, luettu, majaa rakennettu (siellä jaksoi leikkiäkin jo).. Tänään jo kysyi, että enkö mä koskaan enään pääse ulos! ;D Rupee ilmeisesti olo olemaan jo ihan hyvä. Eilisen hiukan vielä väsytti ja olikin nukahtanut kesken majaleikin. Rakensivat mieheni kanssa majan sängyn alapuolelle. Kahdella nuorimmalla sellainen Ikean sänky, jonne voi alapuolelle tehdä hyvinkin majan. Olikin kyllä tosi hieno! :)

Mä olin eilen taas siellä enkunkurssilla. Eilen me kuunneltiin kuulokkeilla tekstiä ja siitä piti poimia vastauksia kysymyksiin. Selvisin siitä ihan hyvin! :) Yhteen kysymykseen en osannut englanniksi vastata, mutta suomeksi tiesin vastauksen. Se oli kyllä kivaa, kun sai omalla nauhurilla ihan rauhassa sen tekstin kuunnella, ymmärtääkin paremmin, kun saa kunnolla siihen keskittyä.


Ihana kuva löytö netistä
Tänään viikkosiivouksen loppu vielä ja illasta seurakuntaneuvoston kokous meillä. Ihan kivaa, kun näkee muita ihmisiä!! :D Se kun on viime aikoina ollut niin vähäistä... Kirppari pöytääkin täytyy käydä hiukan siistimässä, se kun niin äkkiä menee sotkuiseksi. Tavaroita sieltä oli mennyt ihan hyvin! :)

Aurinkoista torstaita kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Voimia loppuviikkoon! Varmasti omasta harrastuksesta saa ammennettua energiaa arjen pyöritykseen! Ja toivotaan että pallolajennus tuo apua mukanaan! Aurinkoisia talvipäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! <3 Kyllä se on ollut itelle tosi ihana juttu!! Ja kun vähän joutuu pistään aivojaan eri tavalla toimimaan, niin sekään ei ole yhtään huono juttu!! ;) On myös tosi kiva huomata, että vanhanakin voi jotain oppia.

  Aurinkoisia päiviä myös teille!! <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa että pallolaajennus onnistui ja toivottavasti helpottaa, ja toipuminen ois nopeaa! ♥

  Aurinkoisia päiviä viikonloppuun! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon!! <3

  Olo on kyllä helpottunut, kun pallolaajennus onnistui!! <3 Vaikka neiti on jo monta kertaa nukutettu ja operoitu millon mitäkin, niin aina se nukutus silti jännittää. Nyt sitten odotellaan, josko tämä olo jo helpottuis! :)

  Aurinkoista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista