tiistai 7. helmikuuta 2012

Enkun kurssin eka ilta takana

Neidin Minni-pipo
Eilen oli ensimmäinen enkunkurssin ilta takana. Kyllä oli tosi kivaa!! :) Opettaja on tosi mukava ja ryhmäkin tuntui kivalta. Eikä ole kauhean paljoo siellä ihmisiä. Mä huomasin, että ymmärrän tosi paljon, mutta en uskalla puhua yhtään. Eilen oli parin kanssa juttelemista, tutustuttiin toisiimme ja sitten esiteltiin oma pari kaikille. Muutaman lauseen sain itekin muodostettua ja sanottua! :) Kun kaikki on lähes samassa pisteessä, niin on tosi helppo puhua, eikä tule sitä oloa, mikä oli ala-asteen tunneilla, että jos sanon jonkun sanan väärin, niin muut nauraa. Siitä sen opettajan kanssakin siellä tuntien jälkeen juteltiin ja hän sanoi, että nykyään ei ole niin paha juttu se ja puhutaan muutenkin enempi tunnilla. Mutta että mun ikäisillä varsinkin on tosi iso kynnys puhua, kun englantia on opetettu aiemmin eri tavalla. Jotenkin lohduttavaa sekin! Opiskelu motivaatiota löytyy, kun on niin kauan ollut kotona lasten kanssa. Keskiviikkona sitten jatketaan ja aloitetaan kirjan kanssa. Ei se kirja enään tuntunut niin pahalta, kun ekaa kertaa avatessa. ;)

Tänään päästiin nuorimman kanssa satutunnille ja sen jälkeen ulkoiltiin. Mukavasti päivä lähti käyntiin, kun oli kivaa tekemistä! :) Vaikka nuorimmainen ei aamulla meinannut päästä ylös, niin sen murinan jälkeen olikin ihan hyväntuulinen poika mun kanssa satutunnilla. :D Vähän ehkä vielä puolikuntoinen on hänen olotila. Unta kun riittäis niin paljon enempi, kun normaalisti.

Mä tein viikonloppuna tuollaisen Minni-pipon ja ajattelin, että vois olla ihan kiva jollekin pienelle tytölle. Mutta meidän neiti omikin sen itselleen! :D Sain äidiltäni tän ohjeen, niin pitihän se heti kokeilla. Ihan hauskannäköinenhän se onkin. Meinaan kyllä lisääkin niitä tehdä, mutta nyt ensin on työn alla itselleni ihanan vaaleanpunaiset villasukat. Löysin uuden ihanan värisen langan, niin oli pakko se mukaan ottaa! ;D Ollaan menossa hiihtolomalla leirille ja haluan sinne uudet sukat. Aikaa vielä toki on!

Illasta kahdella vanhimmalla pienoismallikerho ja miehellä puutyökerho. Siinähän se ilta mukavasti sitten kuluukin! :)

Aurinkoista tiistaita kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Ihana pipo.♥

  Onnea ja iloa opiskeluihin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! <3

  Mä oon kyllä tosi innoissani opiskelusta!! :) Syksyllä alkais sitten seuraava taso. Katotaan josko vaikka innostuis niin paljon! No, ei mitään pitkän tähtäimen juttuja. Hetki kerrallaan mennään.

  Päivä kerrallaan on ehkä paras meidän perheessä. Ei kannata pitkälle päiviään suunnitella, koska ne suunnitelmat kuitenkin muuttuu. Meillä taas neiti sairastaa. Nyt lääkekuurin ja kortisonitablettien kanssa. Kohta on jo kevät ja kesä ja taudit taakse jäänyttä elämää!! :)

  VastaaPoista
 3. I told you! It's nice! Talking, that is. Just wait and see.

  VastaaPoista