sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Runebergin päivä ja ystävänpäiväkortteja

 
Runebergin päivän kunniaksi on leivottu Runebergin torttuja ja tehty ystävänpäiväkortteja. :) Runebergin torttuihin mieheni löysi kaupasta hienoja vuokia, joten tällä kertaa käytettiin niitä. Hyvin tuntui tälläkin kertaa maistuvan! Kaksi vanhinta vaan eivät voi niitä syödä, koska niissä on hilloa. Ei kuulemma ollut pohja niin hyvää, että sitä viitsis pelkästään syödä. No, ei se mitään! Toisella kertaa sitten jotain muuta heille. Tai vanhin ei välitä oikein mistään makeesta, hän tykkää syödä sipsejä ja leipää. Ne on hänen suurta herkkua!

Ystävänpäiväkortteja on lapset tehneet tänä viikonloppuna, kun minnekään ei ole päässeet. Eilen oli niin kova pakkanen, että en edes olis päästänyt ulkoilemaan, vaikka olisivat halunneet. Kyllä niistä korteista tulikin tosi hienoja! :) Koulussa on ystävänpäivää ennen kuulemma postilaatikko, jonne saa kortteja laittaa ja sitten ystävänpäivänä ne jaetaan. Koulussakin kortteja tekevät, mutta kivahan se on kotonakin niitä askarrella. Vanhin innostui piirtämään Angry Birdsejä, niin kaksi muutakin sitten niitä piirteli. Netistä ottivat mallia ja siitä sitten piirsivät. Siinä kului kyllä aikaakin, kun niitä niin huolella tekivät.

Alkava viikko tuo tullessaan taas tavallisen arjenpyörityksen. Huomenna mä meen ekaa kertaa sinne enkunkurssille (kirjakin jo valmiina), jännää! ;) Vanhimmalla kahdet uimareenit, pienoismallikerho ja kitaratunti. Toiseksi vanhimmalla partio, pienoismallikerho ja bassotunti. Ehkä vielä sählykerhoonkin haluavat mennä. Sählykerhosta välillä käydään keskustelua, kun mun mielestä noita harrastuksia on muutenkin jo monta, mutta hyvin ovat jaksaneet koulussa käydä ja harrastaa, joten eipä siinä mitään. Neidillä on kanteletunti ja kuoroharjoitukset sekä fysioterpia. Nuorimman kanssa olis tarkoitus mennä perhekerhoon ja satutunnille. Siinä sitä viikkoon ohjelmaa ja ne päälle, mitä yllättäviä tulee. Viikonloput ovat yleensä tosi rauhallisia, niin kyllä sitä jaksaa viikon aina mennäkin! Ja kun nyt ollaan viikko tässä kotosalla oltu, niin on ihan tervetullutta vaihtelua normaali arki. ;D

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

3 kommenttia: