torstai 2. helmikuuta 2012

Sairastamista....


Kylläpä ulkona onkin mukavasti pakkasta!! :) Mittari näytti -22 astetta. Onneksi auto kuitenkin lähti käyntiin ja pääsi sillä liikkumaan. Mä kävin hakemassa meidän akvaarioon uusia asukkaita. Lapset on jo pitkään kyselly, että koska me saadaan niitä monnisia sinne. No tänään otin kylmälaukun ja kävin kalat hakemassa. Kyllä olikin kotona iloinen vastaanotto! :)

Meillä on nyt yli kuukausi putkeen sairastettu... Kuukausipäivä se on sekin! ;D Kaikki lapset enempi ja vähempi räkäisiä. Vanhimmalla vaan kauhee räkätauti ja veto pois, toiseksi vanhin aloitti tänään lämpöileen, neidillä kestäny sunnuntaista asti kuumeilu ja nuorimmalle haettiin eilen toinen lääkekuuri kolmen viikon sisään, tällä kertaa korvatulehdus. Näin se menee, kun ruvetaan sairastamaan, niin sit sairastetaan ja kunnolla. On ollut keskustelua netissä, että allergikot ja astmaatikot sairastaa pitkään. Meillä se ainakin on pitänyt paikkansa. Ei ole olemassakaan pientä nuhaa ja pientä räkätautia. Kyllä sit sairastetaan kunnolla ja liian usein se menee siihen, että täytyy hakea lääkekuuri. En edes jaksa muistaa, että kuinka monta lääkekuuria nuorimmainenkin on jo ehtiny syödä. Onneksi ulkona on tällä hetkellä niin kylmä, ettei sinne voisi päästääkään kaikkia lapsia, niin sairastaminen ei tunnu ihan niin tylsältä, vaikka eipä se kivaa ole koskaan.

Mä sain tänään postista kuoren ja ilmoituksen, että pääsin sinne englanninkurssille!!!!!! :D Voi että oon iloinen!!!! Tosi ihana piristys tän kaiken keskelle. Ens maanantaina heti aloitetaan ja sitten joka toinen viikko kaksi kertaa ja joka toinen viikko kerran. Odotan sitä kyllä ihan innoissani. Nyt täytyy käydä vielä ostamassa kirja sinne, toivottavasti se löytyis kirjakaupasta suoraan, ettei tartte mistään sitä tilailla. Pienellä jännityksellä odotan maanantaita, mutta ihan innoissani kuitenkin!! :)

Mä ostin kotiin aivan ihanat tikkaat, jotka tehty heinäseipäistä! :) Ovat kyllä tosi hienot. Ne on tehty tosi vanhoista heinäseipäistä. Nyt ne koristaa meidän olohuonetta. Vähän jotain pientä koristusta niihin laitoin, mutta jossain vaiheess taitanee muuttua... Katotaan! :)

Nyt meen lasten kanssa katseleen Saariston lapset leffaa ja syömään sipsejä. On sellainen, mitä voi kaikkien kanssa katella. Ja mukavammin kuluu ilta, kun voivat edes jotain katella, kun eivät mitään jaksa tehdä.

Mukavaa viikonlopun odotusta kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Kauniit seivästikkaat. ♥
  Itellä kanssa ei tuo kaamee yskä ota lähteäkseen, tuli taas uudestaan pikkuhengähdystauon jäläkeen. ;/ Onneksi poikaväki sentäs pysynyt terveenä vielä, eikä noita korvatulehduksia ole tullut meille. Siitä onnellinen.

  Ihanaa viikonloppua teille, ja paranemisia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna!! <3

  Onpa kurja kuulla, että sä oot itekin sairastanut jo pitkään!! :( Tässä on niin monelta kuullut tuota, että kun kerran taudin saa, niin se ei meinaa millään lähteä pois. Koulussakin on ollut tosi paljon poissaoloja tosi monella! Toivottavasti sun olo pian helpottaa!! Pikaista paranemista!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olettepas te olleet ahkeria korttien kanssa :) Ja vauhdikas viikko tulossa -ihana että ootte terveenä niin arjen pyöritys varmasti tuntuu hyvältä!! Voimia viikkoon!

   Poista
 3. Kiitos!! :) Ensin kaksi vanhinta oli sitä mieltä, ettei korttien teko huvittais... Mutta sitten innostuivat Angry Birdsien piirtämisestä. Ihan hauskaa heillä oli, kun saivat ensin sovussa jaettua sopivan väriset korttipohjat kaikille. ;)

  Kyllä tuntuu mukavalta, kun kaikki rupee olemaan kunnossa!! :) Arkikin tuntuu juhlalta, kun kaikki terveinä!! Tänään päästiin satutunnille, jossa meidän nuorimmainen tykkää tosi paljon käydä. Tänään taas sanoi tädille, että täällä on niin hauskaa! :)

  Mukavaa viikkoa teillekin!! <3

  VastaaPoista
 4. I am sad for your and for your children. It is not fun, when your body says 'you stay put, don't do a thing'.

  VastaaPoista