tiistai 13. elokuuta 2013

Juhlat juhlittuina

Gluteeniton persikka-rahka-piirakka
 Nyt on kahden nuorimman kummeille ja isovanhemmille sekä ystävä- ja sukulaisjoukolle juhlat pidettynä. Kyllä olivat kaksi nuorinta niin onnellisia juhlapäivästään!! <3 Neiti vähän puolikuntoinen oli, mutta jaksoi silti juhlia. Niin ihania lahjoja saivat molemmat!!

 Kakku toiveena oli nuorimmalla suklaata, vaniljakastiketta ja mustikoita. Tuo kauravanilliinikastike on sellaista tosi löysää, niin sitä kovinkaan kauniisti saa kakun päälle. Onneksi maku oli kuulemma tosi hyvä!! ;) Tuossa alakuvassa näkyy se maidoton kakku, ei siis todellakaan mikään kovin kaunis päällinen. Mutta kerran vuodessa synttärisankarit saavat valita kakkuihinsa täytteet. Kyllä muutkin vieraat kakun makua kehuivat. Gluteeniton ja maidoton. Iloitsen siitä, että meillä sopii kananmuna. Koska se on sellainen, mikä tuottaa mulle itselleni tosi isoja ongelmia.
Kakkukynttilöitä kaksi nuorinta vähän sovelsivat. :D Kun ei löytynyt yhdeksää samanlaista kynttilää, niin sitten yhdisteltiin vähän kaikenlaisia. Ja kun nuorimmainen totesi, että hän ei sitten halua yhtä kynttilää vaan puhaltaa, vaan useamman, niin tulokset ovat näissä kuvissa. Eikä se nyt niin vaarallista ollutkaan. ;D Näillä mentiin tällä kertaa. Ensi vuonna sitten toisenlaisia juttuja.
Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! :) Leivonnaisissa maku on tosi tosi tärkeä. :)

  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne muutkin sanoivat, mutta tuo näkö hiukan itseäni häiritsi... Mutta jos kerrankin on joku kakku toive lapsilla, niin kyllähän äiti sen sitten toteuttaa. ;) Hyvin kauppansa kyllä kakku teki! :)

   Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle!! :)

   Poista
 2. ihanat herkkuset. onnea vain päivänsankareille! :)

  VastaaPoista
 3. Mielummin hyvänmakuinen kakku kuin päältä kaunis ja sisältä myrkkyä. ;)
  Onnittelut vaan kumpaisellekkin mukavalle muksulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kai se menee. ;) Joskus olis vaan ihanaa, kun sais kakuista oikein hienoja päällepäinkin. Mutta siitä olen todella iloinen, että nykyään on aineita, mistä tehdä kakkuja allergisillekin.
   Kiitos onnitteluista!! <3

   Poista