maanantai 19. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä


Vielä näyttää sille, että kesää on jäljellä!! :) Tälle päivälle tosin oli luvattu ukkosta, mutta ainakaan meidän suunnalla ei sellaista näkynyt. Saatiin aamupäivästä nuorimman kanssa ulkoilla puistossa ja nauttia raikkaasta kelistä. Pienet päiväunet otin itse, niin nyt taas jaksaa. On ollut hulina viikonloppu, niin tämä päivä on sitten nuorimman kanssa vaan oleiltu.

Perjantaina me suunnattiin kahden nuorimman kanssa junalla Turkuun. Olihan meillä tosi kiva retki!! :) Nuorimmaisen piti jäädä kotiin isin ja isojen poikien kanssa, mutta mitä lähemmäksi mentiin perjantaita, niin vähän itkuiseksi tuli... Päätimme sitten, että hän lähtee myös mukaan. Turun reissulla me käytiin tervehtimässä meidän neidin lääkäriä. Nyt tarttee pieniä muutoksia ruokaan tehdä, mutta se on jo tuttu juttu. Yksi lääke saatiin jättää nyt kokonaan tauolle, mikä on tosi hieno juttu!! Tosin sen tilalle tuli uusi, mutta onpahan yksi vähemmän. Se on tosi hienoo!!
Lääkärikäynnin jälkeen suuntasimme serkkuni luokse yöpymään. Neidillä on siellä kaveri, joka on vuoden nuorempi. Kyllä oli neideillä niin kivaa!! <3 Pientä hihitystä kuului kuulemma vielä puolen yön aikaan. Mä olin jo ihan täydessä unessa siinä kohtaa nuorimman kanssa... ;D Vaikka meillä tähän retkeen sisältyi tuo lääkärireissu, niin oli tosi ihana pieni irtiotto.
Lauantaina illasta saatiin veljeni perheineen kylään ja sunnuntaina neidin yhdet kummit. Sunnuntaina illasta oli vielä meidän seurakunnan bändin kanssa esiintyminen. Pääsimme mieheni kanssa ihan kahdestaan kokoukseen. Oli siis ihana viikonloppu!! <3

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti