sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntain suunnitelmia


Ihanaa, kun on ollut viikonloppu!! <3 Kyllä ollaan niin nautittu vaan olosta. Viikon kun on juossut ja hoitanut asioita, niin nyt viikonloppuna ei ole tehty mitään kummempia. Perjantaina siivottiin (mieheni siivosi suurimman osan) ja eilen kävi appivanhemmat, neidillä oli kanteleen ryhmätunti ja toiseksi vanhin pääsi näyttelemään. Hän pääsi työväenopiston teatteri ryhmään ja toukokuussa on heillä esitys. Sai ihan sellaisen roolin, missä on pitkät vuorosanat. Ja niin onnessaan on poika!! Hassua oli, että ryhmänohjaaja on itselle tuttu. Niin se maailma on pieni!! :)
Eilen illasta isot pojat lähtivät yökylään kavereilleen, mieheni kävelylle yhden ystävänsä kanssa ja me kahden nuorimman kanssa katseltiin leffa. Oli tosi ihana ilta!! <3 Päästiin jopa yhteisymmärrykseen leffasta. Leffan jälkeen näytin pienille vielä Nalle Luppakorvaa. He sanoivat, että eivät ole koskaan ennen nähneet!! Itse tykkäsin niin tooosi paljon pienenä Nalle Luppakorvasta. Onko joku muu sitä katsellut? On niin hyvän tuulinen ohjelma.
Tänään ollaan ihan juuri lähdössä veljen perheeni kanssa pulkkamäkeen. Toiseksi vanhin vielä kaverillaan, mutta koko muu perhe lähtee ulkoileen, kun noin kiva ilmakin. Eikä me olla vielä kunnolla pulkkamäkeen päästykään, nyt on kiva mennä isommalla porukalla. <3
Mä onnistuin tässä yhtenä päivänä kutomaan kuviota villasukkaan!!!! <3 Ihan mahtava juttu!!! Mä onnistuin!! Itsellä se kynnys on usein liian suuri, kun pitäisi heti ekalla kerralla onnistua, niin sitten harvoin viitsii edes yrittää.... Nyt päätin, että yritän, enpä mä muuten opi!! Eipä tuosta täydellistä tullut, mutta ehkä seuraavat onnistuu. ;D Neiti ihastui tuohon sukkaan kovasti, joten hänelle nuo sitten menee, kun saan toisenkin valmiiksi. Fb:ssä on voihan villasukka ryhmä, jossa on tosi paljon kaikenlaisia ohjeita. Tosi helppojakin joukossa!! Meinaan yrittää jotain muutakin kuviota, kunhan tässä selviän.
Keväälle varasin maaliskuulle itselleni paikan kukkaron tekemisen kurssille. Oon haaveillut niiden opettelemisesta jo kauan, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi opetella. Nyt joku neuvoo kädestä pitäen, niin kyllähän mä sinne menen!! :) Ihanaa!! Jos vaikka jotain joululahjojakin saisin niistä tehtyä.. Täytyy vaan pieniä kangastilkkuja ruveta haalimaan, että saa kivoja kukkaroita tehtyä.

Oikein ihanaa sunnuntaita ihan jokaiselle!!! <3 Me lähdetään mäenlaskuun. :)

10 kommenttia:

 1. Aina kun oppii jotain uutta niin se virkistää kummasti mieltä. :)
  Nalle Luppakorva on hyvinkin tuttu lapsuudesta ja Pikku kakkosesta. <3

  Suloista sunnuntain jatkoa!
  ps. Voisin katsoa sulle jotain kangastilkkuja, kun meillä on vanhoja tyynyliinoja menossa kierrätykseen nii sieltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä!! :) Kyllä se piristää mieltä, kun oppii uutta. Näin keväällä on useinkin sellainen olo, että olispa ihanaa oppia uutta. Sitä vaan on niin laiska itekseen opetteleen... Nyt meinaan tehdä toisin koko jutun!! :)
   Nalle Luppakorva on ihana!! <3 Tykkäsin siitä tosi paljon pienenä, mutta edelleen se oli yhtä ihana.

   Kiitos paljon!! Kyllä mielelläni otan vastaan kangastilkkuja!! :)

   Ihanaa sunnuntai iltaa myös teille!! <3

   Poista
 2. Söpöt sukat! Toivottavasti pulkka luisti ja kyydit oli hyvät! Ihanaa kyllä, kun pakkasten jälkeen on taas mukavampi keli ulkoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Kyllä oli ihana laskea mäkeä. Tosin osa porukasta sitten roudas maalin tuohon tien päähän ja pelas sählyä ihan hiki päässä. Mutta pääasia, että päästiin ulkoileen ja nauttimaan.
   Oon samaa mieltä, paukkupakkasten jälkeen tuntui ilma tosi lämpimältä. ;)

   Poista
 3. Nyt on kyllä niin kivat ulkoilukelit.
  Mulla tulee noista sukista, tuosta kuviosta ja väristä mieleen ananas :)
  Tosi hienot kyllä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!! Aivan ihana ilma!! :)
   Heh!! :D Enpä tullut edes ajatelleeksi, mutta niinhän se onkin... Kiitos!! Ja olivat meinaan tosi helpot tehdä. Neiti nuo jo otti käyttöön, kun tänään ne sain pääteltyä.

   Poista
 4. Ihanaa, että Nalle Luppakorvaa voivat katsella useammatkin sukupolvet - se on mukava klassikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aivan ihana klassikko!! <3 Ensin alkuun kaksi nuorinta eivät oikein innostuneet, kun ehdotin, mutta kun aloitettiin katselu, niin eivät olisi millään malttaneet lopettaa. ;) Jatkamme sitä katselua joku toinen kerta. Onneksi levyssä on monta jaksoa!!

   Poista
 5. Ihana sukka <3 Blogissani on sinulle pieni haaste :)
  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Mä käyn nappaamassani haasteen kysymykset tässä jonakin päivänä.
   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!! <3

   Poista