tiistai 1. huhtikuuta 2014

Onnistumisen riemua


Mä osasin!!!!!! :D Voi että mä oon tosi iloinen, kun onnistuin ompeleen vetoketjun!! Mun niin suuri haaveeni on ollut, että voisin tehdä kaikenlaisia pikku pussukoita ja nyt mä oon saanut tehtyä niitä kehyskukkaroita ja nyt näitä pussukoita. Ajattelin josko vaikka neiti voisi viedä kaverisynttäreille tämmöisiä pussukoita ja sinne sitten sisälle kynsilakkaa ym. Tai sitten ihan penaaleina ja sisälle kyniä, kumeja jne. Neitihän se heti innostui ja olisi varmaan kaikki pussukat ottanut omaan käyttöönsä, mutta mä en kyllä luopunut sentään ihan kaikista. :D Yhden hänelle annoin. Eiköhän sillä pärjää.

Mun ihana täti kävi kädestä pitäen neuvomassa tänään vetoketjun ompelemisen, niin pitihän sitä heti kokeilla. Tuo kuva vääristää taas värin, mutta kaikki varmaan tietää minkävärinen on Marimekon Unikko punainen kangas. Sain myös kummitätini ja äitini tänään meille kylään. Oli ihanaa, kun kävitte kylässä!! <3 Nuorimmainen oli kerhossa ja neiti petipotilaana, niin mä sain ihan rauhassa opiskella tätä. Kyllä nyt kelpaa!! :)


Mä ilmoittauduin vuodenvaihteessa työkkärin listoille ja samalla sitten halusin ottaa osaa Uusi ura valmennus ryhmään. Eilen oli ensimmäinen päivä sitä ja tykkäsin kyllä tosi paljon!! :) Varmaan sekin, kun sai olla aikuisten seurassa, niin oli hyvä juttu. Se jatkuu koko huhtikuun ajan ja siellä mahdollisuus kahden keskiseen keskusteluun tämän meidän kurssin ohjaajan kanssa sekä ammatin valinnan psykologin juttusille pääsee halutessaan. Uskoisin, että haluan itse käyttää molemmat näistä mahdollisuuksista!! :) Päivä kerrallaan siellä mennään ja sen sitten aika näyttää, että mitä mä sitten. Kovasti mua kiehtoisi käydä kokeilemassa minkälaista on koulunkäynnin ohjaajan työ. Meillä on siis mahdollista käydä tutustumassa johonkin ihan uuteen ammattiin niin halutessaan. Mutta sehän on sitten mahdollista vasta ens syksynä. Haaveita nämä on ja sitten katsotaan mitä toteutukseen asti pääsee.

Arki kotona kun niin kovin haasteellista, niin olis ihan kiva päästä välillä vähän jonnekin. Mutta katotaan mihin tästä pystyy lähtemään. Mä en itse sen enempää haaveita aseta, jos joku asia toteutuu, niin kiva ja jos ei, niin sitten ei. Niin paljon kuitenkin kaikkea hyvää ja kivaakin tähän meidän arkeen mahtuu.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Hienoja pussukoita! Kyllä siinä vaan sielu lepää, kun saa arkitohinasta hetken tehdä jotain rauhassa käsillään. Niin monesti se arki on juoksemista muiden toiveiden ja tarpeiden mukaan, että kun saa tehdä ihan itse omaksi iloksi rauhassa niin voi onnea!
  Täälläkin alkaa pikkuhiljaa työelämä kolkutella mielessä, kun pienin tulee syksyllä kaksivuotta ja pitää varmaan jonkinlaisia suunnitelmia tehdä, kun ei ole töitä joihin palata vaan uusia joutuu etsiä.
  Ihanaa ja virikkeellistä kurssia! -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin samaa mieltä, että on ihanaa, kun saa käsillään jotain tehdä. Ovat todella sellaista harvinaista herkkua.
   Kyllä tässä nyt niin isossa mietinnässä, että mitähän sitä tehtäisiin mun töihin menon kanssa.... Itestä olis niin ihanaa osa-aikaisesti tehdä jotain työtä, mutta kun sellaisia hommia on niin tosi vähän tarjolla... Jospa tuo kurssi toisi jotain uusia aatoksia ja ideoita! :)

   Poista
 2. Kyllä on upea :) Niin hieno ja siistin näköinen. Sähän voisit tehtailla noita joulun lapsi -paketteihinkin jos oikein innostut. Varmasti kestävämpiä kuin kaupan versiot.
  Kivalta kuulostaa tuo kurssi. Onko sitä nyt joka päivä?
  Hyvää viikonloppua teille! Näemme ehkä sunnuntaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Näitä oli tosi ihana tehdä!! Eipä oliskaan yhtään huono idea tehdä Joulun lapsi paketteihin. Näistä sais niin kivan värikkäitäkin, että olis kiva paketteihin laittaa.
   Kurssillani oon siis kaksi päivää viikossa ja nautin ihan tosi paljon!! Mukavaa olla välillä aikuisten seurassakin. Ja sieltä on sitten tosi mukava aina palata kotiin. <3

   Poista
 3. Onneksi olkoon voitit Sateenkaaren alla arvonnassa! :)

  VastaaPoista