maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen kuulumisiaHiukan on taas aikaa kulunut, kun täällä oon ehtinyt käydä. Mutta nyt vähän pientä postausta. :)
Viikko sitten saatiin nauttia lastenleirillä koko perheen voimin ja oli kyllä tosi kiva viikonloppu!! <3 Lapsia oli leirillä vähän vajaa 40 ja on ihan maksimimäärä mitä siihen tilaan voidaan ottaakaan. Kaikki tuntuivat nauttivan kyllä olostaan. Ja sehän se on pääasia, että lapset viihtyy. :)

Pääsiäinen on sitten otettu ihan rauhassa. Ollaan käyty useampaan kertaan kirkossa, lapsetkin lähtivät kaikki kiirastorstaina kirkkoon, kun siellä vaihtui mustaan väriin alttari ja valot sammutetaan. Siitä syntyi jonkun verrankin keskustelua kotona. Sitten ollaan mieheni kanssa käyty myös ihan kahdestaan. Mukavaa on ollut, kun saa ihan rauhassa olla ilman aikatauluja.

Vanhimman synttäreitä ei olla ehditty juhlistaa vielä, vaikka hänellä oikea synttäripäivä olikin puolessa välin kuuta jo. Mutta hän oli sitä mieltä, että mitä nyt 17-vuotissynttäreitä edes juhlistamaan, kun sinä vuonna ei oo mitään ihmeellistä (15-vuotiaana pääsee ripille, 16-vuotiaana lopettaa peruskoulun ja 18-vuotiaana saa ajokortin. Tämä oli hänen perustelunsa turhalle vuodelle. ;)). Kutsuttiin sitten isovanhemmat ja yhdet kummit juhlimaan meidän kanssa. Oli sitten loppujen lopuksi oikein tyytyväinen päiväänsä ja juhlaansa. <3
Vanhin ei tykkää syödä ollenkaan kakkua, pullaa, keksiä ym. makeeta. Sipsejä hän söisi kyllä ihan hyvällä ruokahalulla. :) Joten hän ei halunnut ottaa osaa koko kakkuhommaan. Tehtiin sitten sellainen kakku, mistä muu porukka tykkää. Mä tein kakkupohjan ja neiti koristeli. :) Tehtiin maidoton ja gluteeniton pinjata kakku (teen ohjeesta erillisen postauksen). Itse halusin tehdä rahkapiirakkaa ja meillä on joka pääsiäisen traditio mutakakku suklaamunista. Sen mieheni aina tekee. Tarjolla oli siis kakkua, mutakakkua, Muumi-keksejä, pääsiäiskarkkeja, sipsejä, äitini tekemää ihanaa hiekkakakkua, maissinaksuja ja epämääräisiä "pikkuleipiä". Pikkuleivistä ei tullut ihan sellaisia, kun olisi voinut. ;D Ihan kamalan näköisiä!! Mutta lapset niistä tykkäsivät. Kun oli näin tuttuja ihmisiä, niin niitä kehtas laittaa ne pöydälle tarjolle, kun neiti niin halus. :D :D

Iloista Pääsiäistä kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Hyvät tarjottavathan siellä onkin ollut.
  Oikein ihanaa toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhin kun ei tosiaan näihin tarjoiluihin mitään kantaa ota, niin sitten muut saa päättää. :) Sipsit kun on pöydässä, niin poika on tyytyväinen.

   Poista
 2. Teillä onkin ollut sit oikein juhlava pääsiänen, kun olette synttäreitäkin viettäneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä!! :) Vanhin oli oikein tyytyväinen juhliinsa ja toki meillä muillakin kivaa oli. Iloisia juhlia on aina kiva järjestää!! :)

   Poista