tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lapin terveisiä

Näin kauniin kuva mä sain mieheltäni Lapista!! :) Niin kaunista!! Oon päässyt katselemaan myös monia muita upeita kuvia. Aurinko paistaa ja tunturit näkyy, niin upeeta! Ihanaa, kun on sattunut näin kauniita päiviä heille. Pientä epäonneakin hommassa on ollut, kun eilen illasta toiseksi vanhin oli satuttanut sormensa puukon kanssa ja kävivät hakemassa tikit peukaloon... Ensimmäisen päivän ilta ja tämmöinen epäonni. Nyt ei sitten toiseksi vanhin pääse ollenkaan lasketteleen eikä hiihtämään. Onneksi kuitenkin jotain kivaa on tiedossa, kun poropäivänä pystyy osallistumaan juttuihin ja Husky safariin myös. Onhan nuokin hienoja kokemuksia! :) Suruhan siitä tuli, kun noin pääsi käymään, mutta onni onnettomuudessa, että ei tullut sairaalareissua! Jos olisi muutaman millin syvempi haava ollut, niin olisi vaurioittanut jännettä ja se olisi jouduttu samantien leikkaamaan. Joten tässä tilanteessa 5 tikkiä ei ollutkaan niin paha juttu! Toiseksi vanhin jutteli eilen puhelimessa mun kanssa ja totesi, että lääkäri meinas laittaa 6 tikkiä, mutta sitten se laittoikin vaan 5. :D Takasin tullessa mieli oli siis jo parempi, kun lääkäriin mennessä! Tunnin matka oli ollut sinne ensiapuun. Hyvä, kun mieheni on matkassa mukana ja illasta jo mielikin parempi. :) Että tämmöinen uutinen meille eilen tuli.

Meillä eilinen päivä meni kyllä sellaista vauhtia, että hyvä kun perässä pysyi!! :D Aamusta vein neidin kouluun ja kävin rakkaan serkkuni luona piiitkästä aikaa. Oli niin ihanan piristävää nähdä häntä!! <3 Nuorimmainen pääsi leikkimään serkkuni nuorimman kanssa. Outoja tilanteita, kun molemmilla vaan yksi lapsi menossa mukana! :) Oli ihanaa jutella kerrankin ihan rauhassa!! Sieltä ajoin koululle ja neiti kyytiin ja röntgeniin (tänään kuulemme jossain vaiheessa vastauksia). Äkkiä kaupassa käynti sen jälkeen ja neidin kanteletunti. Ruuanlaitto ja omien leipien leipominen, kirje postiin ja kirjastoon, sieltä seurikselle käsityöiltaan kaksi nuorimmaista mukana. Nuorimmainen lähti kotiin kasvot ihan punaisina, mutta hyvin onnellisena! :) Hän sai pelata säbää!!! :D Vanhin jäi kotiin lukemaan kokeisiin. Sitten iltapalalle kotiin, eikä unta tarvinnut kenenkään kovin kauaa hakea. ;) Hulinapäivä siis meillä! Tänään onkin rauhallisempi päivä, ainoastaan neidin kuljettamista kouluun ja illasta vanhimman kuskaaminen harrastuksiinsa. Otamme tämän päivän siis enempi levon kannalta. Jos jaksetaan, niin sitten tehdään jotain muuta! Itse haluan ainakin vähän aikaa kutoa! Eilen ei juurikaan pystynyt illasta kutoa, kun poltin sormeni ja lanka meni juuri siitä kohtaa, niin tuntui ikävältä. Nyt käsi kunnossa ja pystyy kutomaan! <3

Ihanaa tiistaipäivää ihan jokaiselle!!! <3

6 kommenttia:

 1. Hyvä, ettei puukon kanssa käynyt suurempaa haaveria.
  Lapsillekin sattuu ja tapahtuu - toiseksi vanhin on ollut reipas.

  Sukulaisia on kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia. :)

  Hyvä, että pystyt jo kutomaan - palovammat ovat kurjia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hyvä juttu, ettei sen pahemmin käynyt!! Eilen puhelimessa juttelin, niin ihan iloiselta kuulosti ja oli kuitenkin päässyt pilkkimään muiden kanssa. Muut menivät suksilla moottorikelkan perässä ja toiseksi vanhin pääsi kyydillä. Tosi kiva, kun pääsee kuitenkin ottaan osaa! Meidän toiseksi vanhimmalle vaan aina sattuu ja tapahtuu... Jollekin lapselle sattuu enempi, kun toiselle. ;)
   Oli kyllä ihanaa vaihtaa kuulumisia ihan rauhassa!! :) Nuorimmaiset leikkivät koko ajan tosi kivasti. Oli meidänkin nuorimmalle jotain puuhaa.
   Mukavaa keskiviikkoa sinulle!! :)

   Poista
 2. Hyvä että ei sentään ihan koko loma mennyt pilalle.

  Mulla taitaa olla blogi ähky, kun ei tuota tekstiä synny ja kommentoinnit jääneet vähiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihanaa, ettei koko loma mennyt pilalle!! <3 Hänelle kun vaan aina sattuu ja tapahtuu... Jollekin niitä haavereita tulee enempi, kun toiselle. Mieheni sanoi, että on ollut tosi reippaana koko ajan. Ja kun kuitenkin on päiviä, kun pystyy mukana touhuta.
   Joskus on ihan hyvä pitää pientä taukoa!! :) Sitten sen jälkeen syntyy tekstiäkin ihan eri tavalla ja jaksaa käydä lukemassa ja kommentoimassa juttuja. Niin on mullakin ollut sellaisia luovia taukoja välillä! :)
   Ihanaa keskiviikkoa Minttu!! <3

   Poista
  2. Tänään oli huomattavasti tiistaita parempi päivä. :)
   Ihana talvinen kuva muuten. :) Unohtui eilen kirjoittaa.

   Poista
 3. Jaksuja ja voimia! Tuollaiset tilanteet eivät ole kivoja.

  VastaaPoista