perjantai 22. maaliskuuta 2013

PääsiäisaskarteluiltaNäin hienoja taideteoksia lapset saivat eilen illalla aikaan!! :) Ovat kyllä tosi hienoja!! Kaikki askartelemaan tulleet olivat tosi innoissaan ja jaksoivat tosi hienosti monta askartelua. Kortteja syntyi näiden lisäksi muutama ja värityskuvia. Askartelun jälkeen päästiin vielä maistelemaan herkkuja, mikäs sen parempi tapa lopettaa ilta!! :D Serkkuni oli ihania herkkuja taikonut. Meidän neiti sai vielä evääksikin pullia, joita oli ehtinyt jo syödä tosi monta ennenkun äiti ehti väliin... ;) Iltapalan taisi siinä syödä... Kun näin hauskaa meillä oli, niin ehkä joulun alla uudestaan!! :)
Tälle päivälle on tulossa vielä muutama lisäpostaus, kun ehdin!! :) Eilen illasta jo mun piti postata, mutta vanhin sai mini IPadin (säästettyään muutaman vuoden omia rahojaan), niin äiti ja isi innostui sillä ratkomaan sanoja... ;D Oli vähän koukuttava homma! Jäi sitten tänne kirjoittelu, kun kello oli illasta jo niin paljon.

Jos joku innostuu ottamaan osaa, niin Phedran askarteluissa on teevaihto!! :) Sinne pääsee TÄSTÄ.

Aurinkoista alkanutta päivää ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Askartelu lasten kanssa on kivaa. :)
  Hienoja aikaansaannoksia he ovatkin saaneet tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa!! :) Lapset niin innostui hommastaan, että hyvä kun ehti olla tarvikkeita antamassa!! :D
   Lapset on niin tosi taitavia!! He eivät kyseenalaista juttuja niin paljoo, kun mitä itse tekee... He antavat värien näkyä! Mä aina yritän niin sävy-sävyyn etsiä ja sitten huomaa aina lopuksi, että kaikki muistuttaakin toisiaan... ;) Lapset osaa niin upeesti niitä värejä käyttää!! Niinkun nuo vesivärimaalaukset on musta niin upee esimerkki siitä asiasta!! Tuli tosi hienoja!! :)

   Poista