tiistai 19. maaliskuuta 2013

Puikko inventaariPiti muutama kuva puikoistakin tänne laittaa (yhtä kuvaa en vaan saanut millään oikein päin, en tiedä, että miksi. No näillä mennään...)!! :) Tässä mun puikkoja, mutta pitkät numeron 10 puikot löytyi juuri, ne eivät ole kuvassa, samoin löysin pyöröpuikon numero 4. Noita pitkiä kympin puikkoja olenkin etsinyt vaikka kuinka kauan, mutta löysin ne AUTOSTA!!! En voi käsittää, että mitä ihmettä ne siellä tekivät... Ehkä joskus jollain automatkalla jotain tehty! ;) Pääasia, että ne löysin, kun tuubihuivin silmukat on paljon helpompi luoda pitkillä puikoilla, kun pyöröillä.
Nyt mä meinaan ruveta leipomaan jotain. Kaikki herkut ovat pakastimesta hävinneet... ;) Lapset niin mielellään niitä herkkuja kyllä pistelee. Ja kun koululaiset tulee koulusta, niin silloin varsinkin maistuu niin kovasti herkut.
Oikein ihanaa tiistaita!!!! <3
P.s. Lämmin kiitos SNY:ni naistenpäivän e-kortista!!! <3 En osannut sitä tänne linkittää ja laittaa, mutta perille tuli!!! Ja nyt vasta muistin edes kiittää. Iso kiitos!!!!

7 kommenttia:

 1. Hyvää tiistaita! :)

  Sinulla on runsas valikoima puikkoja niin kuin ahkeralla käsitöiden tekijällä pitääkin olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oikein mukavaa tiistaita myös sinulle!! :)
   Mä ennen aina etsin puikkojani millon mistäkin, kun eivät olleet edes samassa laatikossa... ;) Nyt sentään osa mahtuu tuohon pussukkaan. Sitten kun ei heti löytänyt oikeaa kokoa, niin tuli ostettua samaa kokoakin olevia puikkoja. Nyt niitä sitten on!! :D

   Poista
 2. Mun puikko-ongelma ratkesi niin, että saan ystävältäni, joka on käsityöalan ihminen, puikot lainaan - hänellä, kun niitä on sattuneesta syystä laatikollinen ;)

  Aurinkoista tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toihan onkin ihan paras ratkaisu!! :D Ja aina löytää oikean kokoiset puikot. Kun puikotkin on sellaisia, että ne ei aina pysy omassa kasassaan, vaan putoilee joka puolelle. Niin joskus on käynyt niinkin, että samaa kokoa löytyy 4... Ja kun on muitakin, jotka haluaa niitä puikkoja lainata. ;) Millon mihinkin hommaan, puikot ovat toimineet rumpukapuloina, miekkoina ym. Miekkoina eivät vaan ole ihan kaikista turvallisimmasta päästä... Joskus toivoisi, että myös selässä olisi ne silmät! ;)
   Aurinkoista tiistaita myös sinulle!! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllähän näitäkin on kertynyt... Eipä sitä osannut aloittaessaan ajatella, että näitä olisi näin paljon. Mutta kun keräs kaikki puikot yhteen, niin kyllähän niitä kertyikin! :D

   Poista