perjantai 8. maaliskuuta 2013

Se olis perjantaiNäin ihana lähetys saapui meille jo viime viikolla!! :) Kannattaa teidän muidenkin käydä kurkkimassa aivan ihania koruja ja avaimeperiä Sateenkaaren alla blogissa. Sieltä löytyy niin kauniita koruja!! <3 Nämä korut menivät neidin yhdelle ystävälle, jonka synttäreillä neiti pääsi viime lauantaina käymään. Neiti itse olisi nämä halunnut myös, mutta halusi kuitenkin ystäväänsä ilahduttaa näillä! :) Mutta sai meidän neitikin oman ihanan yllärin Mintulta, paketissa oli ihana Helinä-keiju rintamerkki ja hiuspompula. Lämmin kiitos Minttu näistä ihanista yllätyksistä!! <3

Niinhän se on, että suunnitelmat on tehty muutettaviksi! ;) Huomisen ja tämän päivän kaikki suunnitelmat meni täysin uusiksi... Onneksi muutkin ihmiset ovat ihania ja pystyvät muuttamaan aikataulujaan!! Huomenna meidän auton nokka suuntaa kohti Saloa, mutta ei se mitään! Onneksi saatiin lääkäriaika jo päivälle, niin illasta sitten saamme juhlia vanhimman synttäreitä. Tälle päivälle siirtyi sitten iso pakkausoperaatio ja eväiden ostaminen, suksien kuntoon laittaminen ym. Pääasia tässä hommassa on se, että saadaan kaikki hyvin toteutettua ja organisoitua! :) Neidin olotila onneksi sen verran sallii, että päästään lääkärin luokse ajamaan. Saa nähdä onko tauti vaan kiusallinen ja pitkäaikainen virus, mutta hyvä, kun saatiin nopeesti lääkäriaika. Ja saadaanpahan Kelaa varten tarpeellinen lääkärinlausunto sitten samalla. Eli useampi asia samalla kertaa! :)

Nyt pitäisi vielä vähän leipoa ja huomenna sitten kakku tarvitsis päällystää ja täyttää. Oon niin iloinen, kun viime kerralla tehdessäni gluteenittoman tiikerikakun sain sen onnistumaan!!! :D Näytti ihan sellaiselta, että olis voinut vaikka vieraillekin tarjota. Kun sitä edelliset tiikerikakut ovat olleet kasa muruja. ;D En olisi itse tiennytkään, että gluteeniton kakku täytyy jäähdyttää kunnolla ennenkun se irtoaa vuoasta. Kun tavallinen kakku taas täytyy melkein heti kumota. Eikä tiikerikakkuun kannattanut laittaa ollenkaan perunajauhoja gluteenittomien lisäksi. Kaikkea sitä tässä matkan varrella oppii! Onneksi mulle vinkattiin tuo asia tai en olis varmaan ikinä sitä hoksannut ite.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja synttäreitä! :)

  Leivontavihjeet ovat aina kullanarvoisia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanaa viikonloppua myös sinulle!! <3

   Kyllä noita leivontaohjeita tosi mielellään vastaanotttaa!! :) Kun ei sitä itse osaa ihan kaikkea ajatellakaan... Ja kokemuksen ja kokeilemisen kauttahan sitä niita asioita oppii.

   Poista
 2. Hyvä vinkki tuo. Kun se vuoasta irrottaminen on joskus hankalaa. Tänään just yritin yhtä gluteenitonta kakkua vuoasta irrottaa eikä ainakaan vielä lämpimänä irronnut.. Epäilen kyl et sekin vaikuttaa millä vuoka on voideltu. En vaan vielä tiedä mikä olis tuos paras. Oikein hyvää huomista reissua ja edelleen uskotaan terveisiin päiviin ja täyteen terveyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se irtoaminen on tosiaan välillä niin hankalaa... Meillä on ollut tiikerikakut sellaista mössöä, ettei ole edes kehdannut niistä kuvia ottaa. ;D Nyt onnistuikin ihan täydellisen hyvin! Mä oon voidellut ihan paistomargariinilla vuoat ja jauhottanut maissiryyneillä (Polenta), ovat sellaisia keltaisia ryynimäisiä. Toki kakutkin sitten olivat ihan keltaisia! :D Mutta ei se makuun vaikuttanut millään tavalla.
   Kiitos Sari!! <3 Kyllä mä uskon tosiaan, että niitä terveitä päiviä saadaan meilläkin viettää!! <3 Ihanaa sunnuntaita!! <3

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi myös! <3

  Kiitos kauniista sanoista jälleen. :) Lämmittää aina yhtä paljon mieltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3

   Niin kauniita nuo sun korut ovat, että ei niitä voi olla kehumatta!! :) Kyllä täytyy taas käydä kurkkimassa, että mitä ihanaa oot tehnyt. Niin kauniita ovat!

   Täällä paistaa niin ihanan lämpimästi aurinko, että täytyy yrittää ulkoilemaan. Neidin kanssa vaan pientä miettimistä, että voikohan häntä vielä ulkoiluttaa... Katotaan! :) Ainakin hänellä kova halu olisi ulkoilemaan. Ehkä me sinne suuntaamme!

   Ihanaa sunnuntaita Minttu!! <3

   Poista