lauantai 18. helmikuuta 2012

Lauantain tunnelmia

Tulppaanit saa aina hyvälle mielelle, kuva sxc.hu
Tänään päästiin koko porukan voimin liikkeelle!! <3 Oli kyllä ihanaa!! Käytiin appivanhempien luona ja katottiin kaikki meidän siellä säilytetyt kamat kasaan ja odottamaan jätelavaa. Eipä siellä paljoakaan ollut, mitä tarttis säilyttää, koskaan vaan ei olla saatu aikaiseksi katsoa niitä kamoja läpi. Muutama huonekalu on sellaisia, joita ei kannata laittaa pois, vaan tarjota, josko joku niitä tarttis. Kotiin kun tultiin, niin katottiin vielä yksi laatikollinen kaikkia papereita ym. läpi. Saa sitten polttaa niistä suurimman osan. Hiekkalelujakin löytyi vähän, jotka pääsi ulkovarastoon odottelemaan kesää. :)

Neidin olo paranee päivä päivältä enempi! :) On kyllä kiva juttu!! Toki tukkoisuus edelleenkin vaivaa vähän, joten sen takia onkin tiistaina suunta kohti Turkua. Turun lääkäri haluaa hänet nähdä itse. Toivottavasti ei lunta pyryttäs ihan kauheesti!! Turun reissuissa on aina se hyvä juttu, että päästään pysähtymään Huittisiin ostamaan kinkkua ja neidin suurta herkkua, sylttyä (jossain toisissa paikoissa kutsutaan eri nimellä). On aina, mitä odottaa siltä reissulta! :) Eli ei pelkästään kurja juttu. Ollaan yritetty kaikista kurjista tilanteista tehdä mahdollisimman mukavia, että ei jäisi mitään kammoa. Ollaan kyllä hyvin siinä onnistuttu! Neidille jää aina mieleen, että minkä pienen jutun on milläkin lääkärireissulla saanut. Joku kerta, kun oli vielä kesäisiä päiviä, niin istuttiin ulkona penkillä ja syötiin jäätelöä. Oli kyllä äidistäkin mukavaa! :D Leikkausten ja nukutusten jälkeen ollaan aina ostettu joku tehtävä/tarrakirja, kun ei saa muuta juuri tehdä, kun maata. Eikä kyllä jaksakaan. Niiden parissa menee muutama päivä aina tosi kivasti. Tämän viikon leikkauksen jälkeen neiti sai mummolta suloisen pehmolelun ja pupu paperinuket. Nyt on sitten yöt nukuttu Hello Kitty ja pupu kainalossa. Hello Kitty on aina mukana joka paikassa, varsinkin lääkärireissuilla!

Tämä viikonloppu hurahtaa vauhdilla, kun eilen illalla olin taas pallokoulua pitämässä, tänään oltiin appivanhempien luona ja huomenna pitää toiseksi vanhin kuljettaa Megazoneen kaverisynttäreille ja illasta sitten seurakunnan tilaisuuteen. Luvattiin kolmelle muulle lapselle, että kun toiseksi vanhin on kaverisynttäreillä, niin me voitas käydä syömässä jossain. Pitkään aikaan ei ollakaan missään ulkona käyty syömässä ja harva paikka on sellaisia, mihin voidaankaan mennä. Onneksi niitäkin löytyy!! Joskus on ihan mukavaa, kun ei tarvitse ruokaa laittaa, vaikka mieheni sitä paljon tekeekin. Ja lapsille jotain pientä ekstraa. :) Sunnuntai päivä on sellaiseen juuri hyvä! Hyvällä mielellä huomiseen siis! :)

Oikein ihanaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

1 kommentti: