maanantai 20. helmikuuta 2012

Maanantain tunnelmia

Kuva sxc.hu
Ihana viikonloppu takana!! <3 Eilen käytiin syömässä oikein ravintolassa! :D Toiseksi vanhin oli kyllä siellä synttäreillä, mutta me kaikki muut käytiin. Löydettiin taas yksi ravintola, josta löytyy koko porukalle syötävää. Eikä kukaan saanut mitään allergisia oireita!! Nää on sellaisia tosi hienoja juttuja meidän elämässä! :) Tarjoilija oli tosi ystävällinen ja toi majoneesin näytille ja luki, mitä se sisälsi. Allergioihin siis suhtauduttiin oikeesti vakavasti. Sinne siis voimme suunnata toistekin.

Syömisen jälkeen oli aikaa ja mietittiin, että mitä tehtäisi, kun ei kotiin niin pieneksi hetkeksi viititty ajella (ajomatka kestää kuitenkin pienen tovin). Lasten toivomuksesta käytiin Muumilaaksossa ihailemassa. Oli kyllä pitkästä aikaa tosi kiva käydä!! :) Jopa kaksi vanhinta oli ihan innoissaan siitä! Onhan ne niin upeita, mitä niissä lasivitriineissä on. Itekin niitä jaksan katella monia kertoja! Mun ehdoton suosikki on sellainen, missä Muumilaaksossa valmistaudutaan joulun viettoon! <3 Sitä jaksaa ihailla tosi kauan. Mutta eipä valinta tämmöiselle joulua rakastavalle ollut mikään ihme! ;D Toki siellä on muitakin ihania, mutta toi on mun suosikki. Iso Muumitalo on myös näkemisen arvoinen. Muumilaakson jälkeen lähdettiinkin sitten seurakunnan tilaisuuteen ja tällä kertaa mulla oli siellä lastenhoitovuoro. Hyvin sujui! :) Tällä kertaa pyhäkoulu aiheena meillä oli norsu. Kertomus oli pitkävihaisuudesta ja toki sitten askarreltiin arkkiin norsu.

Tänään päivällä keittelin mehuja, kun sain anopilta kokonaisia viinimarjoja, meillä kun tuota mehua kuluu niin paljon, niin on tosi kiva, kun välillä näin keskellä talveakin voi mehuja keitellä. Tuli kyllä ihanan syksyinen tuoksu! <3 Illasta olin enkun kurssilla! :) Tänään oli hiukan vaikeita aiheita. Kysymyksen tekeminen tuottaa hiukan vaikeuksia... Että muistais joka kysymykseen laittaa ne sanat oikeeseen järjestykseen, kirjottaessa, kyllähän sitä puhua pystyy ja kiertää jotain tiettyjä sanoja. Kyllä mä ne vielä opin, mutta työtä siihen saa hiukan kyllä tehdä. ;) Onneksi ope on niin tosi kärsivällinen, että saman asian voi kysyä moneen kertaan uudelleen, jos ei heti tajua. Se tuntuu itestä tosi kivalta.

Huomenna meillä auto suuntaa taas kohti Turkua..... Onneksi neidin pef-arvot on tällä hetkellä ihan ok luokkaa. Ventoline siis taas auttanut asiaa. Jospa sekin saatas jo pian laittaa tauolle. Ehkä! :) Yhtään en tiedä, että mitä huominen tuo tullessaan. Neidin nenästä on tänään hiukan tullut sellasta veristä limaa. No onneksi sekin sitten selviää huomenna, että onko ihan ok. En tiedä, että aiheuttiko sen tänään kouluun kävely ja sieltä taas kotiin tuleminen. Eipä näistä taas osaa millään arvailla, että mikä on mitäkin. Huomenna onneksi päästään kunnon lääkärille, joka osaa meille kertoa ihan luotettavasti sen asian, eikä tartte ite sitä arpoa. Huomiselle on varattuna aika myös toiseksi vanhimmalle, mutta hän suuntaa sitten saman firman toiseen toimipisteeseen. Poskiontelot vaivaa edelleen, ei tahdo millään parantua... Ties kuinka mones lääkekuuri on meneillään.. Katotaan mitä hänelle sitten sanotaan!

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuullut sydämen pallolaajennuksesta, mutta että poskionteloillekin voi tehdä niin! Se oli uutta minulle.

    VastaaPoista