keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Juhlat onnellisesti ohi

Dominokeksi pallot ja maerngit
Muffinssi "kakku"
Nyt vasta ehdin päivitellä tännekin... Kyllä on hulinaa, kun ei ehdi edes netissä käydä... ;) No ehkei se ole niin kovin huono juttu!!

Viime sunnuntaina siis juhlimme isäni 60-vuotis synttäreitä. Kaikki sujui tosi hyvin ja oli ihanaa nähdä sukulaisia ja kaikkia muitakin vieraita!! <3 Meidän lapsetkin jaksoi tosi hienosti koko päivän olla. Kaksi nuorinta oli vähän aikaa ulkonakin juoksentelemassa. Onneksi sattui tosi kaunis ilma! Kuvasin vähän tarjottavia, mitä meillä oli siellä ja kyllä olikin tosi paljon... Kun porukkaa on paljon, niin kyllähän niitä tarjottaviakin menee. Nuo mun tekemät marengit eivät ole mitenkään kauheen kauniin näköisiä... Ens kerralla täytyy tehdä sillä pursotinpussilla. Mulla on sellainen pursotinpussi ollut jo kauan, mutta nyt vasta oon innostunut sitä käyttämään ja on kyllä tosi kätevä.

Ensi viikolla meillä on vanhimmalla yläasteelle tutustuminen... Kyllä on tosi jännittävää! Se mikä on kuitenkin tosi kiva juttu, niin aamusta menevät koko luokan kanssa sinne tutustumaan ja saavat tietää oman luokanvalvojansa ja tulevat luokkakaverit. Sitten illasta saadaan mennä vanhemmatkin sinne tapaamaan luokanvalvojaa. On kyllä tosi kiva juttu! Tää kevät vaan on mennyt niin tosi nopeesti... Vastahan joululomaa vietettiin ja nyt jo suunnitellaan kevätjuhlia ja luokkaretkiä. Neiti menee luokkaretkelle Tampereelle ja menevät katsomaan 101 Dalmatialaista komediateatteriin. Vanhimman luokka tekee luokkaretken Särkänniemeen. Toiseksi vanhimmasta en tiedä, että tekevätkö he mitään suurempaa retkeä. Heidän opettaja on tehnyt pieniä retkiä oppilaiden kanssa pitkin vuotta.Tervetuloa uudelle lukijallenikin!!!! :)

Oikein aurinkoista keskiviikkoa kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä herkkuja! Kyllä kevät loppujen lopuksi tuli tosi nopeasti -kohta on kevätjuhlat ja luokkaretket! Aurinkoa ja mukavaa viikkoa teille!!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä herkkuja, varsinkin noi muffinssit ♥ =D
  Nam

  VastaaPoista
 3. Niin se vain on kohta ootettu kesäloma lapsilla alkamassa. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon!!! <3

  Kyllä se kevät sielä tuli tosiaan reippaalla tahdilla!! :) Ihana niin, kun se kura ei oo kauheen kiva kaveri... Sitä kun saa imuroida sängystäkin. ;)

  Kyllä huomaa, että täällä ollaan ihan selkeesti loman tarpeessa!! Kaikesta pienimmästäkin asiasta tulee tappelu... Onneksi on nuo luokkaretket tuossa piristämässä ja kesäloma suunnitelmia tehdään. Ihanaa!! <3

  VastaaPoista
 5. Hui! Särkänniemi! Me käytiin Lintsillä aikoinaan. Kivaa oli. Mä nauroin tikahtuakseni.

  VastaaPoista