perjantai 25. toukokuuta 2012

Lemmikin ulkoiluttamista

Meidän perheessä haaveiltiin pitkään, että olis niin kiva, kun löytyis lemmikki, mitä vois pitää kädessä. Yhdillä ystävillämme on akaattikotilo ja meidän lapsethan sitten innostui tosi paljon tästä lemmikistä! :) On ollut kyllä tosi suuri ilo meidän perheessä! Toiset kauhistelee, kun etanaahan tämä muistuttaa, mutta meidän lapsille tää on yksi perheenjäsen. Kesäisin ulkoilutetaan sitä useasti. Nyt on ollut niin ihanan lämpöisiä kelejä, että ollaan voitu jo ottaa Tärppi ulkoilemaan. Tänään oli naapurinkin lapsia Tärppiä ihastelemassa ja toiset kauhistelemassa. ;) Tärppi on ensi syksynä ollut meidän perheessä jo 6 vuotta.
Kaksi nuorinta ulkoiluttamis puuhissa

Nuorimmaisen valkkaama kukka
Mä oon tällä viikolla saanut jo paljon pihalla hommia tehtyä ja vähän sisälläkin! :) Netissä en juurikaan ole käynyt, vaan ollaan nautittu ihanista ilmoista! <3 Ikkunat innostuin yhtenä päivänä pesemään, sitä tosin olin suunnitellut jo aika kauan aloittavani... Mutta kun se on kotihommista se kaikista tylsin, niin sitä aina lykkää ja lykkää... Nyt se on onneksi tehtynä! Ja lastenhuoneisiin pesin ja silitin verhotkin. Nyt kelpaa! :)

Tänään nuorimmainen oli kerhoilemassa ja mä kävin hakemassa puutarhakalusteisiin öljyä ja öljysin penkit ja pöydän. Kalusteista tuli kuin uusia! :) Kyllä nyt kelpaa istuskella. Kävin hakemassa myös hiekkaleluille sellaisen ison pehmustelaatikon ja tällä kertaa muovisen. Meillä oli sellainen puinen aiemmin, mutta se mätäni pihaan. Eipä kovin kauaa edes kestäny... Nyt on ihanaa, kun hiekkalelut on kaikki siinä laatikossa, eikä ympäri pihaa!! Ja nyt niitä on ollut tosi monessa pienessä muovilaatikossa, niin nyt on kyllä siistin näköinen.

Parvekkeen pesin yhtenä päivänä ja sinne hain Baden-badeneihin pehmusteet, kun vanhat hajos ihan täysin. Linnut sai hakea hyvää pehmustetta! ;) Tai ainakin joku niitä paloja oli sieltä parvekkeelta hakenut. Nuorimmainen sai mummolta ja papalta viime kesänä synttärilahjaksi Cars teltan, niin se kasattiin sinne nyt leikkeihin. Ja kyllä on ollut pitkän tauon jälkeen ahkerassa käytössä. Kaksi nuorinta sinne on leikkejä pystytellyt.

Piha rupee siis olemaan hyvässä kunnossa! :) Ainoastaan puutarhakeinu odottaa pehmusteita, kun ne homehtuivat viime syksynä pihaan, niin nyt pitää uudet ostaa. Mutta pikkuhiljaa hankintoja tehdään! :)

Ihanaa, kun viikonloppu taas alkoi ja enään viikko koulua ja sen jälkeen alkaa koululaisilla LOMA!! :) Rupeevat olemaan kyllä loman tarpeessakin jo... Ensi viikko on kyllä ihan työntäyteinen... Mutta sitten saadaan huilata! Huomiselle ei ole juurikaan ohjelmaa ja sunnuntaina on suunnitteilla Särkänniemen reissu! :) Mukava viikonloppu siis odottaa!!

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua. Aurinkoista säätä on ollut täälläkin.
  Vielä viikko koulua ja alkaa kesäloma, ihanaa. =D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesää -loma alkaa koululaisillakin :) Oliko teidän Särkänniemn reissu hyvä? Särkänniemeen mekin matkataan kun on se angrybirds-puisto ja kaikkea -mistähän ihmeestä meidän lapset on ne keksineet... kun ei ole lintupelejä yhtään :) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon!! <3

  Särkänniemen reissu oli kyllä tosi onnistunut!! Kaksi vanhinta meni siellä ihan omissa laitteissaan ja kaksi nuorinta sitten vähän toisenlaisissa. Neiti kyllä meni välillä isojen veljien kanssa hiukan hurjemmissakin laitteissa. Neidilla vaan rupes sitten jossain vaiheessa iltapäivää lonkkia särkemään niin paljon, että laitettiin kylmää niihin. Onneksi sitä joutuu joka paikkaan sen kylmälaukun roudaamaan, niin sai sieltä laittaa sitten heti kylmää! ;D Kävelykään ei oikein enään sujunut.. Mutta sitähän ei lapset onneksi muista, vaan niitä kaikkia kivoja laitteita siellä! :) Se Angry Birds land oli ihan kiva alle kouluikäisille. Meidän neiti kyllä siellä ihan tykkäs olla, ei ihan kauheen kauaa kyllä. Se, mikä siinä oli mun mielestä huonoa, niin se, että pienten lasten laitteet oli sullottu tosi pieneen tilaan ja sit kun siellä jonotettiin, niin oli ahdasta. Ja kun rattaat ym. tietenkin pienillä mukana. Mutta ihan kokemisen arvoinen juttu! :)

  Mukavaa viikonloppua myös teille molemmille!! <3

  VastaaPoista
 4. Sometimes, when I plan to do something, my plans will fail. But when I don't plan anything, I may get a chance to do something, and usually, if I am in good shape, I will use the chance.

  VastaaPoista