maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen lomaviikko

 Tässä muutamia kesäisiä Särkänniemen kuvia! :) Oli niin kaunis ilma, kun siellä käytiin. Saatiin nauttia koko päivä siellä olosta! Lapset olivat niin iloisia juostessaan laitteesta toiseen. Sitä riemua on itestä niin ihana katella. Mä en välitä niissä laitteissa ite käydä kyllä ollenkaan. Pienenä oon saanut niissä ihan riittävästi käydä! ;)
 Ensimmäistä lomaviikkoa täällä vietellään. Tänään saatiin auringostakin nauttia! :) Neidillä alkoi kantele-leiri tuossa pienen matkan päässä ja isoille pojille tuli kaveri yökylään. Loma alkoi heilläkin tosi kivoissa tunnelmissa. Neiti oli aluksi sitä mieltä, että ei halua sinne, kun ei tunne ketään. Mutta kyllä nyt päivällä tuntui olevan ihan erilaisella mielellä, kun soitteli! :) Oli ollut tosi kivaa ja saanut uuden kaverinkin. Neidin kanteleope on tosi ihana! Yöksi tulee kotiin, kun ei vielä halua yksin jäädä vieraaseen paikkaan. Matka on onneksi niin tosi lyhyt, että on helppo kuljettaa. Ja saa kuitenkin nauttia niistä päivistä uusien kavereiden kanssa.

Isot pojat meinaavat leffaa ruveta katsomaan ja nuorimmainenkin sanoi, että äiti voisitko sä sitten katsella mun kanssa omaa leffaa! :D Kai me hetken aikaa jotakin katellaan. Nuorimmaisen suosikki ohjelma on ihan ehdottomasti Tuomas Veturi, nykyään kelpaa muutkin ohjelmat onneksi. Mutta jos jossain vilahtaa juna, niin se leffa on pelastettu! ;D


Tälle viikolle ei mitään sen suurempia suunnitelmia olekaan. Huomenna pojat pääsevät mummulaan ja perjantaina tulee neidille kaveri päiväksi ja viikonloppuna taas pojille yökyläkavereita. No onneksi nyt kesällä on aikaa tämmöisiin kyläilyihin. Koulu viikonloppuina kun ei oikein jaksa tämmöisiä kovasti järjestellä. Täytyy se viikko aina jaksaa jollain tavalla sitten selviytyä. Ja jos illasta valvoo kauheen myöhään, niin eipä seuraavalla viikolla jaksa koulua käydä.

Vanhimman kummityttöni saan perjantaina kyläilemään! :) On kyllä ihanaa pitkästä aikaa häntä nähdä. <3 Kun välimatkaa on paljon, niin ei sitä nähdä, kun kerran vuodessa. Onneksi on jo niin iso, että muulla tavalla sitten pystyy yhteyttä pitämään. Kiva viikko meillä siis tiedossa! :)
Huomenna jos sais aikaiseksi ottaa ompelukoneet pitkästä aikaa esiin! :) Oon jo niin kauan haaveillut ompelevani pieniä sydämiä, joihin ompelisin pitsiä. Katotaan josko sais niin paljon aikaiseksi, kun täällä ei ole ketään lapsia kotona. Tänään siivoilin ja pyykkäsinkin niin huomiselle ei ihan kauheesti sitäkään hommaa olis. Se ompeleminen on niin fiilispohjasta mulla, että kun inspiraatio iskee, niin sit saa aikaiseksi! :D Ne pienet pellavasydämet on vaan tosi kivoja tehdä. Täytevanua mulla ei taida olla, mutta sitä ehtii sitten joku toinen päivä hakea. Siinä leikkaamisessa ja silittämisessä ym. menee varmaankin sen verran aikaa, että eipä muuta ehdikään.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. Särkänniemi on kiva paikka. Pitäiskin käydä lasten kanssa joskus, itse viimeksi käynyt yläasteella luokkaretkellä.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista