keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pyykkivuoren valloitusta

Joskus vaan käy näin, että se puhtaiden pyykkien kasa kasvaa... :/ Tänään siis viikattu ahkerasti pyykkiä ja silitetty. Ei sentään ihan lattiasta saakka tuo kasa, vaan nuorimman pulpetin tuolille kasasin, niin oli siitä sitten helppo viikkailla. Onneksi taas näyttää hyvältä ja pyykkikorit on melkein tyhjinä ja narulla roikkuneet vaatteet kaapeissa pinoissa. Nyt ehtii istua koneella ja syödä jätskiä!! Nam!! :)

Huomaa kyllä, että on loma alkanut, kun on tätä aikaa enempi istuskella koneellakin. Eipä sillä, että se nyt ihan kaikista tärkeimmästä päästä hommia olis, mutta joskus ihan mukavaa puuhaa tämäkin!! ;P Ja saanut vastailtua kaikkiin sähköposteihinkin. Meillä kun eilisen suunnitelmat vaihtuivatkin tälle päivälle, niin kaikki pojat ovat mieheni kanssa mummulassa. Neidin kanssa toissayö oli tosi hankala, henki ei oikein kunnolla kulkenut. Käytettiin ihan varmuuden vuoksi lääkärissä keuhkot kuuntelutettavana. Jotain pientä kuului, mutta ei mitään huolestuttavaa! :) Sai siis jatkaa hyvillä mielin kanteleleirillä oloa.


Meidän toiseksi vanhin osallistui lego kilpailuun tällä hienolla työllään! :) Toiseksi vanhin jaksaa istua ja rakennella tosi paljon. Se on ihan hänen lempipuuhaa! Joka vuosi joululahja toiveenakin on legoja, mitään muuta ei ole listalla, no jos oikein hyvä peli löytyy, niin se on sit toinen toive. On kyllä tosi kivaa, kun tämmöistä puuhaa!! Sateisia päiviä ollut niin paljon nyt tälle viikolle, niin sisältäkin löytyy jotain mielenkiintoista. Joku kesä keksivät myös sellaisen ajanvieton, että ottavat legot trampalle ja siellä istuvat ja rakentelevat. Viime kesänä oli pihassa teltta ja sinnekin ne legot tiensä löysivät. Eli niitä voi rakentaa lähes missä vaan!! :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Hih, kiva huomata että muillakin joskus puhadasta pyykkiä kertyy ennekuin ehtii kaappiin asti laittamaan =D
  Hieno legorakennelma!

  VastaaPoista
 2. Niinpä.... ;D Sitä kun ei aina ehdi sitä mukaa viikkailla, kun niitä kuivia tulee... Joskus vähän vaan turhauttaa!! ;) Kun on minuuttiaikataulu, niin silloin tää homma jää. Kotona kuitenkin aina joku, että voi jättää koneen pyörimään, vaikka ei ite oliskaan kotosalla. Mutta tuota viikkaushommaa ei kyllä kukaan muu tee...

  Meidän toiseksi vanhin rupes taas jotain uutta rakennelmaa tekemään ja oli kyllä vielä hienompi, kun tämä rakennelma. Niin niitä taideteoksia vaan syntyy! ;)

  VastaaPoista
 3. Arkisia kasoja. <3
  Meillä samanmoiset löytyy makuuhuoneesta ja saman kokoinen kasa myös likapyykkikorista. :)

  Onnea omistaa pyykinpesukone? Onnea olisi vielä enemmän omistaa kuivausrumpu. Tai takapiha jossa naru + aurinko + tuulenvire. Arvaa omistanko kumpaakaan, siis kahta jälkimmäistä. En! :)

  VastaaPoista
 4. Niitähän ne!! ;)

  Jotenkin tuo lomafiilis uhkaa karistaa viimeisenkin innon tuosta pyykkäämisestä... Ei malttais niin kauaa edes olla kotosalla, että kone ehtis pestä! ;) Joskus vaan täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja tarttua siihen hommaan.

  Mä omistan kuivausrummun ja oon kyllä ikionnellinen siitä!! <3 Joskus se vaan pyörii vielä myöhäänkin, mutta siitä tulee nopeesti kuivaa. Ainoa, mikä siinä on iso ongelma, niin jos et heti rummun lopetettua ota niitä pois sieltä rummusta ja viikkaa, niin ne on ihan tuhannessa rypyssä...

  Huomenna odottaa taas iso kasa viikattavia... Mutta eipä ne kasat sieltä mihinkään häviä!! :D Ne odottaa kyllä tosi kiltisti siellä, mihin ne on jätetty!! ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos viestistä blogissani! Koita jaksaa, näitä tulee sun eteen vielä monta, näitä mun viestejä, ja osa on vielä enkuksi, niin että sun täytyy varmaan pyytää sun opea kääntämään, mitä mä oikeen kirjoitan. Mut mikään ei oo kamalaa, sen mä voin sanoa.

  VastaaPoista