perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lomaterveiset


Ensimmäisenä lomapäivänä ajeltiin Huhmarkoskelle Kauhavalle appivanhempien mökille. Sinä päivänä satoi vettä, mutta eipä sellainen lomamieltä ollenkaan pilaa. Oli ihan hauskaa istuskella mökissä ja käydä pesulla ihan rauhassa. Lapset saivat kaikki omat värityskirjat, jotka koristeltiin. Ylimmässä kuvassa on vanhimman ja nuorimman väristyskirjat ja alemmassa sitten kahden keskimmäisen.

Matkapäiväkirjat koristeltiin myös. Niihin ei varmaan koko matkan aikana kukaan muu, kun neiti tehnyt merkintöjä. Mutta ei se mitään! :) Hauskaa oli kuulemma nekin koristella. Oli niin ihanaa, kun saatiin ihan oman perheen kesken viettää yhteistä aikaa. Se yhteinen tekeminen liian usein jää niiden arki askareiden jalkoihin. Onneksi yleensä viikonloppusin sitten puuhaillaan koko porukalla jotain kivaa.


Matkapäiväkirjat
Ensimmäinen yö nukuttiin tosi hyvin Kauhavalla ja sitten seuraavana päivänä, lauantaina ajeltiin Uusikaarlepyyhyn Juthbackan leirintäalueelle. Sieltä oltiin varattu mökki. Oli tosi rauhallinen ja kiva leirintäalue. Joka yö vaihteli ihmisten määrä, asuntoautoja tuli ja meni, samoin asuntovaunuja. Muutamassa muussakin mökissä oli yöpyjiä. Saatiin ensimmäinen viikonloppu nauttia sateen ropinasta. Oli kivaa lasten kanssa istuskella mökissä ja pelailla lautapelejä ja lueskella. Kotona ollessa tuo lukeminen jää itseltä tosi vähäiseksi. Lapsetkin tuntuivat nauttivan tosi paljon, kun pelailtiin yhdessä. Nuorimmainenkin osallistui aina jonkun kaverina hänelle vaikeampiin peleihin. Monza-peli on nuorimman mielestä ehdottomasti paras. Sitä pelattiin varmaan joka ilta. ;) Mutta eihän se mitään haittaa. Mun oma suosikki on peleistä ehdottomasti Bohnanza. Se on kyllä niin kiva! Se on nuorimmalle hankala, mutta hyvin hän sitten tyytyi pelaaman jonkun kanssa tai joskus hänelle annettiin peliin kuulumattomia papu-kortteja. Jatkan meidän matkaa taas toisena päivänä lisää. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!! <3


Meidän mökki1 kommentti: