sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

SynttärijuhlaaTällä viikolla juhlittiin nuorimman synttäreitä!!! <3 Kyllä se aika menee tosi nopeesti.... Nyt jo 4 vuotta ikää!! En muistanut ottaa kuvaa ennen, kun aloittivat syömään, joten jäi kuva otettavaksi vaan auto-tikkareista. Nää tuntui olevan toosi suositut! ;) Meillä oli tosi rauhalliset ja tosi kivat juhlat. Pojat istuivat ja leikkivät autoilla koko porukan voimin. Vessapaperirullasta ja autosta tein pienen kisan, mihin sai sitten osallistua kuka halusi. Siis vessapaperirullan ympäri piti kieputtaa lankaa ja langan päässä oleva auto sitten tuli kohti. Niin pienellä jutulla saatiin niin kiva juttu! :) Pojat tykkäs siitä tosi paljon. Sitten meillä oli aarteen etsintää, kaksi vanhinta kävi yläkertaan piilottamassa kaikille pienen aarteen, jonka sitten sai ottaa kotiin mukaan. Tää oli sellainen ohjelmanumero, jonka nuorimmainen itse halus.

Tänään sitten käytiin juhlistamassa meidän nuorimman kummilapsen 1-vuotissynttäreitä!!! <3 Yhtä juhlaa ollut meidän viikko!! ;) Kummityttö oli oppinut askeleitakin jo ottamaan. Oli niin innoissaan lahjapapereista ja naruista. Niinkun tuon ikäinen nyt yleensä niistä niin kovasti nauttii! Muistan itsekin, kun lapset olleet tuon ikäisiä, niin kyllä ne lahjanarut ovat olleet niin kiva juttu. Ensimmäinen ja toinenkin joulun on mennyt niitä naruja ihaillessa. ;)

Nyt kohti uutta viikkoa ja meillä alkaa koululaisilla viimeinen kokonainen kesälomaviikko!!! Toisaalta kurjaa, mutta toisaalta kyllä ihan mukavaa, kun koulukin alkaa. Hankintoja on syksyä varten tehty ja pyöriä huollettu. Vielä pyöriin tarvitaan lamput kaikille kolmelle sekä neidille lukko. Neiti kun ei vielä ole tuota lukkoa tarvinnutkaan. Reppuja tarvittiin tälle syksylle kaksi ja penaaleita kolme uutta... Nuo penaalit kun tuntuu, että ei kestä kun yhden vuoden... Vanhin vähän mietti, josko hän kuitenkin sillä viime vuotisella penaalilla pärjäis. Kynien ostoa vielä täytyy tehdä ja jotain kolmioviivotinta ym. pientä puuttuu. Mutta kengät ja takit on ostettuna, niin se on jo niin iso juttu! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia: