keskiviikko 1. elokuuta 2012

Huonekaluille uudet paikatMeillä on tehty oikein kunnon raivaus sekä yläkerrassa että alakerrassa. :) Tavaroita on laitettu myyntiin, osa annettu ja osa löytänyt tiensä toiseen paikkaan. Äitini kanssa ollaan muutama huonekalu myös vaihdettu. Nyt tuntuu, että taas hetken aikaa toimii tää systeemi. Koulut kun alkaa ja arki rupeaa pyörimään, niin silloin ei kyllä kukaan jaksa yhtään mitään ylimääräistä... Nyt on ollut hyvä väli näitä tehdä. :) Tässä muutama kuva meidän olkkarista. Jossain vaiheessa sitten tulee kuvia muista huoneista.

Lauantaina me päästään häihin, joissa meidän neiti on morsiusneitona!! <3 On jännittävää, mutta kuulemma tosi kiva mennä. Näitä häitä ei nykyään enään niin kauheesti ole, joten on kyllä kiva päästä. Mukava viikonloppu siis taas tiedossa meillä!! :)

Nyt lähdemme käymään vanhemmillani ja illasta mä pääsen kokeilemaan minigolfia. En ole koskaan ennen sellaista kokeillutkaan. :) Huomenna lapset lähtee mummun ja vaarin luokse ja mä pääsen poimimaan punaisia viinimarjoja nuorimman kummien mökiltä. Saan siis taas keittää mehua talveksi. On kyllä niin ihana juttu! Sitä viinimarjamehua kun niin kovasti meillä juodaan. Lapset tykkää tosi paljon, toki mä tykkään siitä myös itse! :)

Mukavaa elokuun ensimmäistä päivää kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Häät ovatkin iloisia tilaisuuksia. Mahtaa teidän tyttöä jo jännittää.

    VastaaPoista