sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sunnuntain viettoa


Eräänä sunnuntai päivänä meillä oli kauppa kahden nuorimman leikkihuoneen ovella!! :) Myynnissä oli neidin tekemiä kännykkä koruja ja avaimenperiä. Olivat kyllä tosi hienoja!! Kauppakin tuntui käyvän ihan hyvin. :) Neiti ainakin oli oikein tyytyväinen. Rahat hän laittoi säästöön. Hyvin harkitsevainen on neiti, että mihin rahansa laittaa ja lompakossa pitää aina olla edes kolikoita.

Tämä päivä on mennyt tässä huilatessa, minäkin sain lääkkeen mykoplasmaan ja mieheni myös (kahdelta vanhimmalta otettiin myös sitten näytteet, niistä tuloksia ens pe). Joten nyt yritetään ottaa rennosti. Niin rennosti, kun neljän lapsen kanssa vaan voi... ;D Mutta yleensä sunnuntaiksi ollaan tehty jotain herkkuruokaa, kun on vähän aikaa jotain tehdä. Tänään meillä ei ollut mitään gourmee ruokaa, vaan oli ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia. Iltaruuaksi täytettyjä patonkeja. Onneksi on nuo kaksi einestä, mitkä käy koko porukalle. Joskus on ihna ihanaa, kun pääsee ruuanlaitossa helpolla! :) Ja eiköhän noillakin ruuilla lapset saaneet vatsansa täyteen.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!! <3

5 kommenttia:

 1. Sunnuntaisin saa ottaakkin rennosti. Myös ruoanlaiton suhteen. :)
  Parempia vointeja sinne teillepäin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Minttu!! :) Kun vaan malttaa levätä, niin eiköhän tämä tästä rupea helpottamaan! Kun ei ole täysin kipeä, niin ei millään malttaisi vaan makailla... Mutta tänään on villasukkia kudottu, niin malttaa istuskella. ;)

  VastaaPoista
 3. Paranemisia ja lepoa -sekä positiivista mieltä! -pian pöpöt kaikkoaa! Päivä pitenee ja aurinkokin pilkahtelee :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos MaxinMami!!! <3
  Pikku hiljaa rupee olo helpottamaan, onneksi! Sitä vaan luuli kuvittelevansa nää oireet ennen joulua, mutta ilmeisesti tää pöpö on jyllännyt jo silloin. Tuo päivien piteneminen on kyllä oikeesti niin hieno juttu! Sitä tässä kyllä jo odottelee!! :) Nyt on onneksi muutaman päivänä aurinkokin paistellut, huomaa, että mieli on kyllä ihan toisenlainen!!

  VastaaPoista
 5. Voimia kovasti! Ei ole helppoa, kun elimistö ei anna tehdä sitä, mitä itse tahtoisi.

  VastaaPoista