keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesälomaa


Itselle valmistuneet sukat :)
Kesälomaa on lapset viettäneet täydellä tohinalla. ;) Koko aika ovat tulleet ja menneet, yksin ja kavereiden kanssa. Yökyläilyjäkin on tässä ollut ihan mukavasti ja nyt ovat isot pojat leireilemässä ystäviensä kanssa. Meidän suunnalta lähti yhteensä 5 poikaa leireilemään. Hyvä, kun sieltä malttavat edes soittaa, että kuinka on mennyt. Onneksi toiseksi vanhin on sellainen, joka soittaa ja ehtii jopa vähän jutellakin. ;) Vanhimman kanssa juttelin eilen illalla ja kyselin kuinka päivä oli mennyt ja mitä olivat pajoissaan tehneet. Kertoi pikaisesti ja sanoi sitten, että haluaa jutella nuorimman kanssa puhelimessa. :D Totesin hänelle, että äidistä viis, kunhan saa pikkuveljen kanssa puhua. Totesi sitten mulle, että justhan mä eilen sun kanssa puhuin. ;D Eli kivaa on ollut ja hienosti on kaikki sujunut!! Tosi ihana juttu kyllä!!

Oma kesälomani on ollut yhtä hulinaa ja tälläkin viikolla ei juurikaan olla edes kotona oltu... Lauantaina mieheni oli kolmen vanhimman kanssa geokätköilemässä. Kaikki tykkäsivät tosi paljon!! Mukana oli myös poikien yksi ystävä. Illasta olin itse meidän bändiläisen häissä. Kyllä vaan häät ovat niin ihana tapahtuma aina!! Niin kaunis morsian ja niin kaunis oli koko tilaisuus. Pääsimme itse heille esiintymään. Meidän bändiläiset ovat tehneet omia lauluja ja sellaisen saimme hääparille sitten esittää.
Sunnuntai menikin sitten rippijuhlien merkeissä. Yhden ystäväperheen vanhin pääsi ripille ja mä olin yksin kirkossa kuvaamassa, kun pyysivät mua. Oli muuten ensimmäinen tämmöinen keikka. ;) Tykkäsin tosi paljon!! Kuvaaminen on niin tosi kivaa!! Sieltä sitten suunnattiin suoraan ystävien luokse juhlistamaan rippijuhlia. Siellä myös jatkoin vähän kuvaamis juttuja. Toivon mukaan ainakin joku kuvista olisi onnistunut hyvin!! :) Itse löysin muutaman ihan hyvin onnistuneen kuvan sieltä joukosta. Kun riittävän paljon räpsii, niin joku sitten saadaan jopa onnistumaan. Ensi vuonna on sitten meillä rippijuhlat tiedossa... Ja siinähän sitä jännitystä sitten onkin. ;)

Tällä viikolla on sitten käyty kuvaamassa bändiläisten kanssa niitä omia lauluja ja päästiin porukalla iltaa viettämään ja grillaileen. Kyllä meillä on vaan tosi mukava porukka kasassa!! <3 Niin hauska oli meidän koko ilta!!
Viikon aikana olen ehtinyt käydä 4 kertaa hammaslääkärissäkin... Se ei kuulu kyllä mun lemppari juttuihin. :/ Ensin oli ihan hammaskiven poisto käynti, yhdellä reissulla korjattiin lohjennut paikka (yhtään reikiä ei ollut, vaikka edellis kerrasta olikin kulunut jo useampi vuosi) ja viimeinen kerta itselläni oli, kun hain valmiit purentakiskot. Öisin kun mulla on tapana narskutella hampaita... Yksi kerta oli onneksi kahden nuorimman hammaslääkäri käynti! :) Neidille ruvetaan jossain vaiheessa jotain oikomishoitoa miettimään, kunhan kaikki hampaat ovat tulleet oikeille kohdille, mitkä nyt puuttuu. Toiseksi vanhimman kanssa käytiin oikojalla 5 vuotta ja juuri hänen kanssaan saatiin homma päätökseen. Nyt sitten uus "potilas". Ei se mitään!! On niin hienoa, kun hampaat laitetaan kuntoon ja oiotaan silloin, kun tarvetta on!! Itselleni sanoi hammaslääkäri, että olisi silloin nuorena pitänyt kans oikoa, mutta eipä sitä silloin niin paljoo näitä hommia tehty. Siksi olen tosi iloinen ja kiitollinen, että nykyään ne hoidetaan kuntoon!! Kolmelle vanhimmalle on oikomishoitoja tehtykin.

Mieheni reissaa toiselle paikkakunnalle vielä ens viikolla kaksi päivää ja sitten hänelläkin alkaa LOMA!! <3 Sitä lomaa täällä jo odotellaan tosi paljon!! Nyt yritän tämän ja ens viikon aikana siivota täällä kaikki kaapit ym. kuntoon, että sitten päästään vaan olemaan. Eikä tartte mitään ylimääräisiä juttuja tehdä. Miehelleni tarjottiin myös toimistotilaa, jota olen käynyt tässä järjestämässä ja sain myös kaikki omat askartelu/käsityö juttuni sinne. Niin ihanaa, kun on paikka, mihin ne saan kaikki järjestykseen!! Pientä puuhaa siis tässä on ollut, mutta ihan kivoja juttuja kuitenkin. :) Myös vähän joululahjoja olen saanut kudottua, joista postaan ihan oman postauksen tuonne joulublogin puolelle. ;) Se ei ehkä tänne ole mitenkään ajankohtaista vielä. :D

Oikein ihanaa juhannuksen aikaa ja juhannusta ihan jokaiselle!!! <3

6 kommenttia:

 1. Juhlat ovat ihania ja sopivat hyvin kesään. :) Ja ystävien näkeminen on kivaa. :)

  Oikomishoidossa kävin minäkin nuorena - oikomishoito kesti monta vuotta, mutta siinä tottui edes hieman käymään hammashoitolassa. ;)

  Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä juhlia on ihanaa viettää kesällä!! :) Niin samaa mieltä, että ystävien näkeminen on tosi kivaa ja siitä saa niin paljon iloa seuraaviin päiviin!!

   Ihan varmasti tottui käymään hammashoitolassa. :D Meidän lapsetkin on paljon reippaampia, kun itse olen... Siksi mieheni käy hampaiden poistoissa heidän kanssaan, mä kyllä muuten selviän siellä. Ja lastemme hammashoitaja on aivan tosi ihana. Sinne menee niin mielellään ja hän aina lapsillekin koko aika kertoo, että mitä tehdään. Tarttisin itsekin hänelle ajan. ;)

   Hyvää juhannusta myös sinulle!! :)

   Poista
 2. Hui kohta no okei viikko vielä niin se on kesän eka kuukausi ohi jo. Onneksi heinäkuu on täyttä lomaa, mutta kouluaikoina heinäkuun lopussa alkoi jo inhottaa lähestyvä koulun alku.

  Valokuvaaminen on kivaa. Ainakin, jos on kunnon kamera.

  Mukavaa juhannusta! Meillä sitä ei kyllä vietetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on hujauksessa mennyt lähes koko kuukausi!! :) Onneksi vielä on lomaa jäljellä ja pääsee itekin ihan kunnon lomafiiliksen kohta.

   Samaa mieltä, että kun on kunnon kamera, niin kuvaaminen on tosi kivaa!! :) Meillä on järjestelmäkamera, mutta aika vanha sellainen. Kuvat ovat hyviä, mutta kuvien purkaminen kestää muutaman tunnin jos useamman sata niitä räpsii. Mutta ihanaa on päästä kuvaamaan!!

   Meillä huomenna ystävien mökille, mutta mieheni on töissä sunnuntain, joten eipä ihan kauheesti sitä juhlisteta. Mutta muutama vapaapäivä kuitenkin tässä on!! :)

   Mukavaa juhannusta myös teille!! <3

   Poista
 3. Voi miten ihanat sukat :D Aurinkoista kesää teidän perheellenne -iloja, rentoja oloja ja paljon paljon kesän riemuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Oikein ihanan aurinkoista kesää myös teille!! <3 Meidän vanhin juuri tuossa totesi, että on tää keli kuitenkin paljon mukavampaa, kun sellainen kokoaikainen sade. Niinpä! Onhan tää mukavampi, vaikka mä nyt en ihan kauheesti tuosta hirmuisesta helteestä välitäkään.
   Oikein ihanaa loppuviikkoa teille!! <3

   Poista