maanantai 24. maaliskuuta 2014

Haaste

Lämmin kiitos Sirpalle Sirpan elämää blogiin.1. Lempivärini sisustuksessa.
Mä tykkäisin, jos ihan kaikki valita saisin uudelleen, niin vaaleanpunaisesta, harmaasta ja valkoisesta. Nyt meillä on paljon valkoista, vähän vaaleanpunaista ja tumman ruskeeta olohuoneessa. Ihan oon tyytyväinen nykyiseenkin värimaailmaani!! <3 Lapset ovat saaneet valita omiin huoneisiinsa omia värejään. Yhdellä vihreä, yhdellä violetti ja kahdella nuorimmalla vaaleansinistä, valkoista ja ripaus vaaleanpunaista.

2. Suosikkini leivonnassa.
Itse tykkään leipoa kaikenlaista laidasta-laitaan. Lempparini on kyllä tällä hetkellä äitini tekemä turkinpippuri leivonnainen. Nam!! <3 Tuota en ole vielä itse kokeillut ollenkaan, mutta joku päivä mä sen vielä meinaan kyllä tehdä. Turkinpippurit menee sinne pohjalle ja maistuvat ihan hopeatoffeelle. <3 Mä ite oon nykyisin leiponut tosi paljon muffinsseja, iänikuisia mokkapaloja (joista lapset tykkää ihan kauheesti) ja gluteenittomia pikapullia on tehty. Nuo pikapullat maistuivat tosi hyvältä!!

3. Viisi blogisuosikkia
Mulla on nuo mun suosikkiblogit kaikki tuossa sivupalkissa, joten on hiukan hankalaa valita vaan viisi.... Mutta Sirpan blogin lisäksi tällä kertaa valkkaan:
Mintun mietteet
Rasat ja rakkautta
Mökin keittiössä
Riihipirtti
Neljäkymmentä varvasta

Haasteen saa ottaa vastaan kaikki blogiani lukevat!! :)

4. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Mä tykkään lähes kaikista näyttelijöistä Gilmore girls sarjassa. Se on ihan mun lemppari sarjani!! <3 Niin harvoin tulee telkkaria kateltua, että tähän kysymykseen en osaa muuta vastata... ;)

5. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.
No eipä meillä ole yhtään design huonekalua!! :) Joten en kyllä osaa mainita yhtään mitään. Oon oikein tyytyväinen näihin nykyisiin huonekaluihini! Sohvan ehkä haluaisin vaihtaa, mutta muuten käy tämmöinen sekalainen sisustus. :D

Kiitos hauska haasteesta!! :)

4 kommenttia:

 1. Herkullisia muffinsseja kuvassa ja tykkääkö teillä vanhin poika violetista väristä? :) Aika erikoista. En ole koskaan kuullut pojan tykkäävän violetista. Teidän pojilla on sit samat suosikki värit kuin mulla vihreä ja violetti. ;)

  Kiitos tunnustuksesta. <3 Tämä onkin luonnoksissa jo mulla aloitettuna, kun samainen Sirpa muisti minuakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Nuo on sellaisia, mitä neitikin usein tekee ja nyt innostunut kavereidensa kanssa myös leipomaan. Noissa muffinsseissa on niin tosi helppo ohje, että neitikin osaa itse tehdä.
   Joo, vanhin tykkää violetista! On aina tykännyt tosi paljon, niin vaatteissa kuin huoneensa sisustuksessa. Niinhän se onkin!! :) Hyvät värit!!

   Olepa hyvä!! <3 Niin mä näin, mutta silti mä laitoin tämän sullekin!! :) Pitkästä aikaa oli ihan hauskaa vastailla haasteisiin.

   Poista
 2. Muffinssit ja mokkapalat ovat herkullisia! :)

  Mäkin tykkään Gilmore girls -sarjasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos haasteesta!! <3
   Mokkapalat on hyviä, mutta nyt olis jo kiva tehdä jotain muutakin. :D Toki hyvä, ettei mene leivonnaiset hukkaan, kun syötyä ne tulee heti.
   Gilmore girls on ihan huippu sarja!! Tykkään mä Frendeistäkin. Ostin koko perheelle joululahjaksi sen boksin, missä kaikki tuotantokaudet. Gilmoretkin mulla on kaikki. Telkkarista näitä harvemmin tuleekaan katseltua.

   Poista