perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikon mietteitä

Ekat Antsku sukat :)

Touhun täyteinen viikko takana taas! :D Maanantaina saatiin nauttia ihan rauhallisesta kotipäivästä koko porukan voimin. <3 Oli niin ihana juttu!!

Tiistaina neiti tuli itkien koulusta, kun korvaa särkee. Yritettiin saada aikaa omaan ensiapuun, että saadaan heti lääkekuuri päälle. Meitä ei sinne sitten huolittu... Keskiviikolle varattiin aika omalle lääkärille, joka totesi korvan olevan kunnossa!! Hämmästys oli tosi suuri. Meillä on tässä parin viikon aikana ollut tuollaisia epämääräisiä korvakipuja, mutta oon ajatellut, että noin iso tyttö osaa jo sanoa, kun korvaa särkee. Kotiin ajellessa neiti sitten sanoi, että mun suu ei aukee kunnolla... Eli vika ei ole ollutkaan korvassa, vaan ihan jossain muualla. Seuraavaksi soitin hammaslääkäriin, jonne päästiin puolen tunnin varotusajalla. Siellä sitten selvisi, että kipu tuleekin leukanivelistä... :( Käytiin röntgenissä samalla reissulla. Jäätiin seuraileen tilannetta. Vanhimman kanssa käytiin myös samaan aikaan lääkärissä, koska hän valittaa rannesärkyä ja ranteet kuumottaa välillä. Vanhimman kanssa käytiin labrassa ja otettiin reumakokeet samalla. Nyt sitten seuraamme, että onko vanhimman oireilu jotain muuta vai reumaa.... Aika näyttää!

Eilen sitten mä soiton aamupäivän polilta toiselle ja omalääkärille ja hammaslääkärille, kun tyttö vaan itkee kipua, eikä särkylääkkeet auta. Välillä ihan tärisee, kun on niin kipee. :( Kun mistään ei mitään apua, niin päädyimme viemään neidin itse omaan ensiapuun, siellä kulutettiin kolme jääpussia, että hetkeksi aikaa kipu häviäisi! Kaksi tuntia siellä istuttuamme lääkäri sanoi, että laittaa päivystyksenä suupolille. Suupoli oli jo mennyt kiinni ja suuntasimme sitten naapurikunnan ensiapuun. Siellä oltiin istuttu 1,5 tuntia ennenkun yhtään mitään tapahtui. Hoitaja vaan siinä kohtaa totesi, että suukirurgi on leikkaamassa seuraavat kaksi tuntia, pärjäättekö kotona? Joo, vastasi neiti hammasta purren. Kun toinen vaihtoehto olis ollut jääminen osastolle. Ei kiitos, jos vaan mitenkään pärjätään, niin kivampi se on kotona olla! Kylmäpussin kanssa neiti sitten meni nukkumaan ja viime yönä unissaan uikutti... On siis tosi kipee, koska meidän neiti ei koskaan kipujaan valita. Tänä aamuna on sitten jo suupolin reissu tehtynä ja 50-50 mahdollisuus, että kipu leukanivelissä reumaa tai sitten jotain muuta. Myös lihaskrampin mahdollisuuden heitti ilmoille. Röntgen kuvassa vasemmalla puolella näkyi jotain, mutta siihen ei lääkäri ottanut vielä sen enempää kantaa. Magneettikuvat on seuraava juttu, mitä tehdään. Yritämme siis pärjäillä omilla särkylääkkeillä nyt, jos kipu yltyy kovaksi edelleen, niin sitten yhteys suupolille. Eli seuranta linjalla mennään. Kovasti toivon, että saamme tytön kuntoon!! <3 Päivä kerrallaan ja hetki kerrallaan eteenpäin. Tässähän tämä viikko on hurahtanut!! :D
Tälle päivälle toiseksi vanhimman kolmas reumalääke ja sitä tässä pienellä jännityksellä taas odotetaan... Ekalla kertaa oli kuulemma tullut huono olo, vaan eipä kertonut... Ihmettelin vaan, kun poika oli niin vaisu. Nyt sitten viime lauantaina oksensi... Tänään annetaan pahoinvointitabletti ja katsotaan kuinka sen kanssa käy. Ens torstaina on neidin reumapoli aika, joten siellä sitten otan asian puheeksi, jos vieläkin oksennellaan. Ja maanantaille on lääkärille soittoaika toiseksi vanhimmalle, vanhimman soittoaika on keskiviikolle. Aika lääkäripainotteinen siis meidän ensi viikkokin. Mutta ei se mitään!! Mä todella uskon, että kaikki tämä tästä vielä iloksi muuttuu!!! <3

Onneksi nyt tänään mä pääsen itse kauniit kehyskukkarot kurssille. :) Saa nähdä mitä saan aikaan.... Toivottavasti jotain! Myös huomenna pääsen sinne muutamaksi tunniksi. Mä oon tosi pitkään jo haaveillut tekeväni niitä kukkaroita, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi yksin niitä tehdä. Nyt kun joku opettaa, niin paljon helpompi on oppia. :) Jos vaikka jotain joululahjajuttujakin näistä sais... ;)

Pitihän munkin nuo Antsku sukat tehdä, kun "kaikki" muutkin ne on tehnyt. ;D ;D Lapsetkin aina sanoo, että kaikki muutkin saa. Mun oli kans nyt pakko! Aika hauskat ne kyllä on!! Ekoissa sukissa vaan sellainen pieni juttu, että laskin kerrokset väärin ja kaikkia muita varren värejä on yksi enempi paitsi keltaista, kun oikeassa ohjeessa on. Eipä se mitään tuohon käyttöön kyllä vaikuta! En viitsinyt ruveta purkamaan sen takia.... Kun tajusin sen vasta niin myöhään. Kiva niitä oli tehdä ja nyt jo toiset puikoilla.

Tänään illasta toiseksi vanhin viettää vihdoin ja viimein kaverisynttäreitään. :) Muutaman pojan tänne kutsui, mieheni tekee heille hampurilaisia ja tuohon lähimetsään menevät softaamaan eli ammuskelemaan kuulapyssyillä. Heillä on siinä tosi kiva porukka, kun pitävät huolen, että kuulien pitää olla biohajoavia ja jokaisella täytyy olla asian mukaiset varusteet ja suojukset. Fiksuja poikia sanon minä!
Sunnuntaina juhlistetaan vanhinta!! Isovanhemmat ja kummit tulevat hänen synttäreilleen. Kaverisynttäreitä hän ei halunnut pitää ollenkaan enään. Tähän mennessä on muutamana vuonna ollut kolme kaveria yökylässä. Nyt ei halunnut edes niitä. Yhden kaverinsa kanssa kävivät hiihtoloman alussa leffassa ja syömässä. Sitä piti kaverisynttäreinä sitten. Eli mukavaa meillä viikonloppuna tiedossa!! :)

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia! Toivottavasti kivut saadaan kuriin.

  Kauniit sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Kun syy löytyy, niin mä uskon, että kivutkin siitä hellittää. Ottaa oman aikansa, mutta kyllä se tästä taas. :)

   Kiitos!! :) Pitihän sitä itekin nää Antskut tehdä... ;)

   Poista
 2. Nuo Antsku sukat ovat kyllä tosi ihanat! <3
  Ei sitä murrosiässä itsekkään enään jaksanut synttäreitä juhlistaa, mutta kiva niitä on ihan ministi viettää. :)

  Toivotaan nyt tosiaan teille jo terveempää aikakautta. Tuo jatkuva lääkäreillä ramppaaminen uuvuttaa, turhauttaa ja on kallista. Niin soisi teidän nauttivan niistä "tavallisista" arkipäivistä.

  Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Mä itekin niihin kyllä ihastuin. Nuo värit on niin tosi kauniit ja kevääseen hyvin sopivat.

   Oon samaa mieltä, että mukava se on vähän juhlistaa niitä synttäreitä. :) Isovanhemmat ja kummit kun tulee sunnuntaina ja muutama muu, niin johan siinäkin on juhlaväkeä.

   Kyllä mä uskon, että tämä tästä vielä helpottaa!!! <3 Aikansa tosiaan vie... Ja kyllä tuo turhauttaminen on se kaikista ärsyttävin juttu koko hommassa... Eikä tää tosiaan ihan järin halpaakaan ole. Mutta vielä se "normi"arkikin sieltä tulee!! :)

   Kiitos!! <3 On ainakin tosi kivaa tekemistä tiedossa, niin murheet ihan varmasti siinä unohtuu. Mukavaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista