maanantai 7. huhtikuuta 2014

Turkinpippuri-suklaa leivokset



Turkinpippuri-tummasuklaa leivonnainen (gluteeniton, maidoton)

150 g tummaa suklaata (Pandan hurmaava tumma suklaa on maidoton)
150 g margariinia (alkuperäisessä oli voita, margariinin kun valkkaa maidottomana, niin käy maitoallergisellekin)
2,5 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl gluteenittomia jauhoja
150 g turkinpippurirouhetta
(Käy myös mariannerakeet (HUOM! Marianne rakeet eivät ole maidottomia!!!!, vaahtokarkit, suklaahiput, pähkinät. En kyllä noista marianne rakeista tiedä, että ovatko gluteenittomia, kun itse en pysty niitä syömään, itse meinasin korvata Pirkan ranskanpastilleilla (nämä on maidottomia), jotka nuijin lihanuijalla pieneksi.)

Sulata yhtä aikaa paloiteltu suklaa ja margariini. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita hieman jäähtynyt margariini-suklaaseos munavaahtoon. Lisää joukkoon jauhot ja turkinpippurit. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (mä käytän lasagnevuoan kokoista pyrexin vuokaa, ihan tarkkaa mittaa en osaa nyt kyllä kertoa...). Paista 175 asteessa n. 25-30 min. Laita 8 tunniksi jääkaappiin, tahmea leivonnainen on helpompi leikata kylmänä. Leikkaa pienehköiksi paloiksi.

On tosi hyvän makuisia kyllä nämä leipomukset, eikä ole edes vaikea tehdä!! :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon kutsusta!! :) Mielellänihän minä sinne liityn.
    Onko tämä nyt oikein tehtynä? Onko gadget oikein liitetty?

    VastaaPoista