lauantai 26. heinäkuuta 2014

Leffassa

Mä tein tänään kahden nuorimman kanssa retken elokuviin ja Mc Donaldsiin syömään. :) Mentiin bussilla Tampereelle. Kyllä oli taas elämys tuo bussilla kulkeminenkin. ;) Niin tosi harvoin sellaista kulkuneuvoa käytetään ja vielä julkista. Nykyään täältä maaltakin pääseen kaupunkiin bussilla, aikaa vähän kyllä siihen menee (nyt taitaa olla vähän nopeampi yhteys, kun aiemmin). Kyllä hämmästys oli suuri, kun tänä kesänä tuli sellainen luksus vehje, kun bussi tänne meillekin. :D
Me ollaan katsottu koko perheen voimin kaikki edelliset Risto Räppääjä leffat ja ollaan tykätty ihan tosi paljon. Isot pojat vähän pakon edessä niitä katsellut, mutta välillä hekin nauraneet ihan reilusti. ;) Pienet kun näitä leffoja yhteen väliin katselivat tosi paljon. Tähän uusimpaan leffaan oli vaihtunut ihan kaikki näyttelijät. Hiukan mietin kyllä tämän katsomista, mutta nuorimmat olivat sitä mieltä, että mennään vaan katsomaan.
Ihan hauska se leffa oli!! :) Niinkuin Risto Räppääjät tähänkin mennessä. Mutta kyllä mä itse enempi pidin aikaisemmista näyttelijöistä ja leffoista. Elvi Räppääjää näytteli aiemmin Ulla Tapaninen, eikä hänen vertaistaan tuohon rooliin vaan löydy. Hän osasi kyllä niin hienosti sen roolin vetää!!!! Mä linkkaan tuohon youtubesta vielä Risto Räppääjä ja Viileä Venla trailerin. Jos jotakuta kiinostaa niitä katsoa, niin vähän jotain selkoa niistä saa. Musiikki ei ollut ollenkaan niin kiva, kun aiemmin, samoin aiemmissa on ollut kaikenlaisia äänitehosteita, mitkä puuttui uusimmasta. Ehkä jäi sellainen vaikutelma itselleni, että aikuismaisempi. Lapset tykkäs leffasta, neitikin kyllä sanoi, että Elvin näyttelijä ei ollut läheskään niin hyvä, kun aiemmin. Tämä sellainen leffa, minkä katsoi kertaalleen, ei tartte kyllä itselleen tätä hankkia. Toiset varmastikin toista mieltä asiasta, mutta tämä minun oma mielipiteeni. :)

Nyt me neidin kanssa jatketaan surffailua Pinterestin ihmeellisessä maailmassa. ;) Sielä löytyy kaikkea ihanaa jouluista!! <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3


6 kommenttia:

 1. Kivaa vaihtelua arkeen tuo leffassa käynti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!!! :) Kiva oli käydä pieni retki tekemässä. Meillä oli vielä muutama vapaalippu tuossa käyttämättä. Yleensä ne liput saa isot pojat, niin siksi nyt sanoin, että pienten vuoro.

   Poista
 2. Meillä odotellaan että tuo elokuva tulee Elisan videovuokraamoon niin päästään kaikki se katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulostaa hyvältä idealta!! :) Leffassa ei mennyt oikein mitään muuta, mitä olisin voinut nuorimman kanssa lähteä katsomaan, niin siksi päädyttiin tuohon. Mutta reissu oli ihan tosi kiva! :)

   Poista
 3. Voi veljet, että kuulostaa hauskalta! Uskoisin, että just tuollaiset reissut jää lasten mieliin pitemmäksikin aikaa. Toivoisin, että meiltäkin pääsisi bussilla, mutta kokoajan vaan vähennetään linjoja, mikä todennäköisesti johtaa matkustajien ja taas uusien reittien ja vuorojen vähentymiseen.
  Hih! Pinterest on niin koukuttava! Mä jään aina kiinni houkutteleviin DIY juttuihin ja juoksukuviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kyllä hauska reissu!! <3 Joskus on tosi kiva juttu, kun pääsee lähtemään vaan osan lapsista kanssa.
   Bussi on niin tosi luksusta, että ei osaa edes kuvitella. Tänne bussin tulo mahdollistaa niin monta muutakin juttua. Kauppaankin pääsee sillä. ;) Meillä kun ei ihan läheltä löydy edes ruokakauppaa, niin nyt pääsee edes bussilla sinne.
   Pinterest on todellakin koukuttava!! Meidän neitikin siellä selailee kaikkia ihania kakkukuvia. :D Mä ite yllättäen tykkään katella kaikkia ihania joulukuvia, mutta myös kaikenlainen askartelu ym. kiinnostaa tosi paljon.

   Poista