perjantai 29. tammikuuta 2016

SudenkorentokorujaNäitä mun tuli tehtyä jo ennen joulua, mutta nyt viime viikonloppuna askartelin lisää. Heijastimia kun ei voi koskaan olla liikaa vaatteissa. Meillä on isojen poikien kanssa useinkin keskustelua, kun illasta jonnekin lähtevät, että heijastin tarvittaisiin. Mutta harvemmin suostuvat laittamaan... Neidin kanssa ei tätä ongelmaa ole, koska heijastimet ovat hienoja, hän on ihastunut näihin mun heijastaviin sudenkorentokoruihin. Tämmöinen ja monta muuta heijastavaa juttua roikkuu hänen repussaan. :) Heijastin kun on niin tärkeä! Auton rattiin kun itse menee ja pihalla on pimeetä ja kuraista, niin ei todellakaan näe ihmisiä, joilla ei ole heijastimia. Välillä ihan säikähtää, kun äkkiä edessä onkin joku ihminen, mutta en vaan ole nähnyt. Nyt taas kun kelit muuttui tämmöiseksi, niin heijastin on kyllä tosi tärkeä.
Nyt mulla on taas muutama heijastin, joita voin antaa ystäville viemiseksi. :) Laitoin noihin koruihini sellaisen klipsun, millä koru pysyy takissa tekemättä siihen reikää. Itse käytin puuhelmiä ja sisällä on ihan puuvillalankaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Mä tein tällaisia myös ja kerrankin voin sanoa, että nyt mullakin on heijastin :) Nämä on kyllä aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi ihania!! <3 Tykästyin myös itse. Veimme tämmöisen kiitokseksi viime vuodesta meidän omalle sairaanhoitajalle. Kovasti tuli kiittelemään. Tämä on hyödyllinen, mutta mukava myös antaa.

   Poista
 2. Minäkin liputan heijastimen käytön puolesta! Ja tänä päivänä niitä on tosi hienoja , että ihmettelen kun kaikki eivät niitä käytä, kun muka on noloa., onhan se hienompi jäädä vaikka auton alle:/ ihanat nuo sudenkorennot! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans niin heijastimien kannalla!! Mutta kun yrittää 17-vuotiaalle ja 15-vuotiaalle tarjota heijastinta, niin voi mitä perusteluita siihen saakaan, miksi sitä ei tarvita... Itse myös ajattelen niin, että mieluummin "nolo" heijastin, kun auton alle jääminen. Välillä toiseksi vanhin on sellaisen hihaheijastimen laittanut hihaansa, onneksi. Jospa tää nyt ymmärrettäisiin. Nykyään on todellakin kivoja heijastimia ja ihan jokaiselle löytyy se mieleinen varmasti!
   Mukavaa viikonloppua myös teille!! :)

   Poista
 3. Hienoja. Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista