maanantai 9. toukokuuta 2016

Pupujussi uniriepu
Mä olen opetellut virkkaamista enempi ja enempi koko ajan. :) Tuntuu niin mukavalta se uuden oppiminen. Onneksi facebookissa ja youtubessa on ohjeita joilla tämmöinen aloittelijakin onnistuu. Kun saa niitä onnistumisen kokemuksia, niin uskaltautuu kokeilemaan vähän aina uutta.

Tämän pupujussi unirievun ohjeen löysin Life with Mari blogista. Vähän youtuben virkkausohjeita katsoen sain tämän pupun tehtyä. Nyt olen innostunut tekemään noita isoäidin neliöitä hiukan suuremmassa koossa useamman erivärisen. Niistä olis tarkoitus tehdä jotain muitakin eläinhahmoja. Katsotaan mitä niistä lopulta tulee. Isoäidinneliöön löytyy tosi selkeä ohje TÄÄLTÄ. Jos joku muukin innostuu niitä tekemään eikä ole koskaan aiemmin kokeillut.

Meidän nuorimmaisella on sellainen hiiri unilelu, joka on samanmallinen, kun tuo mun tekemä pupu, mutta on kaupasta ostettu ja ollut joskus sellainen pehmeä. ;) Nuorin sai sen ollessaan kaksi viikkoa. Se on ollut niin tärkeä ja rakas, että aina sairaalassa toi turvaa hänelle. Nykyään me lähes joka ilta etsitään sitä hiirua, koska uni ei tule ilman.
Nuorin sitten toivoi josko äiti voisi hiirenkin tehdä tällä systeemillä, että olisi hiirulla taas uusi kaveri. Sain yhden ohjeen rotan päähän, mutta kyllä siitä vois hiirenkin tehdä. Yritän jossain kohtaa ehtiä sitä opetella. Viimeistään kesällä mulla pitäis olla aikaa. :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!! <3

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen uniriepu <3
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! <3
   Mennyt taas viikko niin touhuissa, että en oo tänne ehtinyt... Mutta yritän nyt vähän useammin ehtiä. :)

   Poista