sunnuntai 21. elokuuta 2016

Pala kesälomajuttuja


Kesälomat on ohi ja koulut ovat alkaneet. :) Arki on palannut meillekin, niinkun monille muillekin. Itse aloitin tutussa koulussa ja tuttujen oppilaiden kanssa. Olen viihtynyt kyllä todella hyvin!! <3 Pieniä muutoksia sitä aina tulee, mutta kivaa on ollut.
Nyt kuitenkin muutaman postauksen kanssa palaan meidän kesälomaan mitä ollaan puuhailtu. Muutamiin juttuihin palaan sitten tarkemmin ja näiden kesälomamuisteloiden jälkeen siirryn kokonaan kirjoittamaan joulublogia, koska se joulukin pian tulee. <3
Käytiin Tampereella kansainvälisillä markkinoilla, josta tuliaisina kotiin tuli miehelle oliiveja ja muutaman fudgen ostin, koska halusin sen ihanan pussin mihin ne pakattiin. :D Hyvin ne fudget kauppansa täällä teki, eipä päässeet vanhenemaan. ;) Oli kyllä kiva fiilistellä siellä markkinoilla, yhden ystäväni ja neljän lapsen kanssa.
Pandalla poikettiin kesälomalla ja Puttipajalla, joulublogissani on kuvia tuolta Puttipajalta. Oli kyllä aivan ihana paikka!! <3
Toiseksi vanhimman huone on käännetty ja siivottu täysin ja tehty siitä isomman pojan huoneen näköinen, poika itse oli todella tyytyväinen siihen. Mattoja on pesty (sekä itsepalvelu pesulassa että käsin), samoin vaatehuone siivottu (taas hetkeksi :D), sauna pesty. Muutamia arkisia juttuja on myös sisällytetty kesään. Niitä kun ei kukaan jaksa arkena tehdä. Marjoja oon käynyt keräämässä ja keittänyt mehuja, nyt on pakastimessa ainakin 50 litraa valmista mehua. On sitten mitä juoda talven aikana. Mä niin kovasti kyllä tykkään tuosta viinimarjojen poimimisesta, ihanan rentouttavaa puuhaa.
Pieni akaattikotilokin on säilynyt hengissä isojen seassa, tämä on neidille niin iso ja tärkeä juttu. <3 Aika söpö pieni tuo onkin. Kyllä se joka ilta on etsitty terraariosta esille, ettei vaan isot pääse sitä vaurioittamaan.
Ollaan juhlittu kahden nuorimman synttäreitä. Kuvia selatessa löysin neidistä kuvan missä ollaan lähdössä sairaalasta kotiin. <3 Voi meidän pientä neitiä!! <3 Niin se aika kulkee eteenpäin. Neiti täytti jo 12-v. Paljon on tapahtunut hänen elämässään, mutta niin iloinen ja toimelias tyttö meillä on. Pienet ja suuret vastoinkäymiset ei ole kyllä millään tavalla hänen iloaan vienyt ja ihana juttu niin.

Ihanaa elokuun loppua kaikille!! <3

2 kommenttia:

 1. Voihan panda, nyt alkoi tekemään karkkia mieli.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne Pandan herkut maistuu aikas hyvälle!! :D
   Oikein ihanaa alkanutta viikkoa teille!! <3

   Poista