keskiviikko 24. elokuuta 2016

Tukholman reissu
Kävimme tekemässä lyhyen Tukholman reissun ihan oman perheen kesken. <3 Oli kyllä ihana reissu!! <3
Ennen matkaan lähtöä päätimme kotona, että mitkä ovat ne tämän kerran matkakohteet, koska Tukholmassa on todellakin paljon nähtävää. Itse olisin jo viime vuonna halunnut kuninkaanlinnaan, mutta muu porukka oli toista mieltä. Tänä vuonna sitten käytiin siellä ja olihan se todella näkemisen arvoinen paikka. Muutama tunti oltiin siellä paikan päällä, mutta vieläkin jäi nähtävää ja katseltavaa.

Vanhin löysi netistä Haga Oceanin, hän tykkää kovasti merenelävistä ja ylipäätään vedenalaisesta maailmasta, niin tämä paikkahan innosti kyllä koko porukkaa kovasti. Jos kiinnostaa, niin lisätietoa löytyy TÄÄLTÄ. Ensin päästiin ihailemaan trooppista sademetsää, jossa lenteli perhosia vapaana. Näimme myös miten siitä toukasta tulee perhonen. Siellä oli paikka missä on jokainen vaihe. Oli kyllä mielenkiintoinen ihan koko porukan mielestä. Sitten siellä pääsi katsomaan haita, hämähäkkejä, joku kotilokin löydettiin mutta oli aika paljon isompi kun meidän omat, sinne oli tehty robottieläimiä (olivat kyllä ihan aidon näköisiä). Paljon oli näkemistä ja katseltavaa siellä.

Illasta sitten kierreltiin Täby centrumissa, joka oli meidän hotellin lähellä. Viime vuonna oltiin tuossa samaisessa hotellissa ja viihdyttiin, niin tänä vuonna sitten otettiin huoneet sieltä myös. Satamaan ajoa hiukan harjoiteltiin, koska se tuotti viime vuonna suuria hankaluuksia ja meinattiin myöhästyä laivasta, kun tunnelissa hävis navigaattorista kenttä. Tänä vuonna oltiin viisaampia ja haettiin Tukholman karttta ja sitten ajettiin Täbystä satamaan. Ajoaika tais olla jonkun 20 min, että ei ollut kaukana hotelli. Oma auto oli mukana matkassa. Kaksi yötä vietettiin Tukholmassa ja kaksi päivää oltiin laivassa, kun mentiin ja tultiin päivälaivalla.
Oli kyllä tosi ihana reissu kaikin puolin ja koko porukka nautti siellä olosta!! <3

2 kommenttia:

 1. Tukholmassa on kyllä paljon tekemistä koko perheelle!
  Ihanaa keskiviikkoiltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä niin tykästytty tuohon Tukholmaan. :) Ja tekemistä sieltä kyllä todellakin löytyy. Mun mielestä on niin mukavaa, kun löytyy näkemistä ja tekemistä koko porukalle.
   Ihanaa torstaita teille!! <3

   Poista