tiistai 27. maaliskuuta 2012

Arjen pieniä ilojaJos tässä perheessä äidin askarteluideat loppuu, niin neidin ideat ei!! :) Eilen neiti sai uuden pyöräilykypärän ja sen pahvilaatikosta askarteli itselleen pahvisandaalit. Kyllä niistä tulikin hienot!! :) Ja kun isi ei suostunut kaupasta ostamaan pupunkorvapäähinettä, niin neiti näppäränä sellaisen teki omasta pannastaan. Se on kyllä kauheen kiva, kun lapsi on luova! Mutta joskus toivois, että se inspiraatio säilyis sinne siivoamiseen saakka... ;) Eilisen jäljiltä huomaa, että luovuus on taas iskeny neidin huoneen lattiallekin... Laitan tähän muutaman kuvan sandaaleista.

Tänään olis tarkoitus raivata hiukan kämppää, josko sen sais edes jonkinlaiseen siisteystilaan... Meillä yleensä ollut torstai siivouspäivä, mutta nyt täytyy se päivä vaihtaa, kun mieheni suuntaa sinne toiselle paikkakunnalle. Mieluummin teen sen jo ennen niitä päiviä, kun yksin täällä ollessa. Silloin yritetään päästä kaikista helpointa reittiä. Onneksi isommat jo auttaa arjen askareissa! Yleensä jopa ihan kivasti, joskus toki täytyy vähän patistella ja tapella, mutta onneksi harvemmin.

Myös pääsiäisruohojen istutusta olis tälle päivälle ohjelmassa. Josko kerrankin oltais ajoissa sen asian suhteen! Yleensä se homma unohtuu ja sit jää kokonaan tekemättä... Nuorimmainen istutti viime viikolla siellä lastenillassa ruohon, joka jo tosi hienosti kasvaa. Kuljetuksen aikana hiukan meni kumoon, mutta silti saatiin siitä ihan hyvä ruoho kasvamaan. Neiti ehti jo käydä hiukan koristeitakin siihen laittamassa. ;) Häneltä nää hommat kun hoituu niin nopsasti!!

Ihanaa tiistaita kaikille!! <3

3 kommenttia:

  1. Tuossa kyllä luovuutta kerrakseen... ;) ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä on mielikuvitusta meidän neidillä!! ;) Eikä äidilläkään tule aika pitkäksi!! ;D

    VastaaPoista