lauantai 5. toukokuuta 2012

Hello Kitty riisikakkuja, mikä löytö!!!




Voi että mikä ihana löytö tämä oli!!!!!! <3 Neiti itkenyt niin kauheesti, kun kaikilla muilla eväänä Hello Kitty keksejä, mehuja ym. Ja nyt mä löysin kaupasta tämmöstä, niin ollaan niiiin iloisia!!! Mitään ylimääräisiä ei ollut näissä riisikakuissa. Metsäretkellä oli nää mukana ja hyvin tekivät kauppansa. Pienet ne on ilot!! ;D Mutta näitä lähtee mukaan joku toinenkin kerta kaupasta. Nuorimmainen sanoi, että nää on tyttöjen juttuja. Totesin hänelle, että ihan samalle nää maistuu, kun muutkin riisikakut ja pojatkin voivat syödä!! :D





Enkelikännykkäkoruja on taas kertynyt jokusen verran... ;) Näitä on niin kiva tehdä, että kaikki tarvikkeet, mitä ostan, niin käytetään samantien. Vaikka tarvikkeet on samanlaiset, niin värit on erilaisia, eikä montaakaan täysin samanlaista tule. Nämä kun esille kaivan, niin kaksi nuorimmaista on heti auttamassa. Tämä homma jää siis aina iltaan ja kun lapset ovat jo nukkumaan menossa. Sitten saa ite nauttia tämmöisistä hommista. Toki kivahan se välillä on, että on apulaisia!!

Huomenna meillä on isäni 60-vuotispäivät. On kyllä niin ihana nähdä sukulaisia!! <3 Äidilleni lupasin, että voin leipoa jotain. Tein jo aiemmin muffinsseja pakastimeen (myös meidän lapsille sopivia, After Eight muffinsseja). Tänään leivoin kaksi marjapiirakkaa, tein gluteenittomia, niin saan itekin syödä... ;) sekä Dominokekseistä suklaapalloja (mun Keltaisen talon joulunodotusta blogissa niihin ohje) ja marenkeja. En ole koskaan aiemmin kokeillut marenkien tekoa, mutta eipä se kovinkaan vaikeeta ollut. Neiti niitä kävi maistamassa ja totesi, että maistuu ihan ystäväni marengeille!! :) Hiukan reilunkokoisia niistä kyllä tuli, kun mun pursotin meni jo vanhempieni luokse, kun huomenna pitää pursotella muffinsseille kuorrutus, etten vaan unohda kotiin! Mutta kun saan sen pursottimen, niin joku toinen kerta kokeilen sillä niitä tehdä. Kaapista löytyi sinistä elintarvikeväriäkin ja sitä sitten laitoin, joten vaaleansinisiä marenkeja meille tuli. Neiti olis pistelly niitä enempikin... Huomenna sitten herkutellaan! :)

3 kommenttia:

  1. Kiva löytö ja nuo kännykkäkorut on suloisia. ♥
    Iloista viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, ihanat Hello kitty kakkuset =D
    ja noi enkeli käynnykkä koristeet on kauniita!
    Rauhallista sunnuntaita!

    VastaaPoista