lauantai 11. toukokuuta 2013

Lasten Kesä vaihto

Nyt olisi tarjolla lapsille kesä paketti vaihto! :) Tässä linkki sinne: LASTEN KESÄ PAKETTI VAIHTO.
Oli taas hauska vaihto, niin ilmoitin jo meiltä kaksi mukaan. Nää vaihdot on ollut lasten mielestä niin tosi kivoja! :) Mitä tulee mieleen kesästä? Jäin miettimään, että mitä kaikkea kesä sanasta tuleekaan mieleen... Yhtenä kesänä me maalattiin neidin kanssa kiviä, tässä kuva niistä. Uiminen tietty uimarannalla sekä kotipihaan pienen ammeen laittaminen. Meidän akaattikotilon ulkoiluttaminen (tälle kesälle on luvattu ostaa uudet kotilot). Perheen kanssa tehdyt yhteiset lomamatkat. Niistä jää aina tosi kivat muistot, joita sitten usein talvella mietitään. Muumimaailman reissut ovat olleet kivoja. Tokihan niitä paikkoja on tosi paljon, missä on ollut tosi kiva käydä! :) Kalajoen hiekkasärkät, Kokkolan Vesiveijari, rannikon maisemat, Pietarsaaren Nanouk näyttely, Sakari Topeliuksen koti, Lappeenrannan hiekkalinna, Maarianhamina kaikkine nähtävyyksineen (useampana kesänä ollaan käyty), Pieksämäen nukkekoti, Särkänniemi, Tykkimäki, Imatran koski, Tallinna, Kiviniityn kotieläinpuisto, Helsingin luonnontieteellinen museo, kansallismuseo, Heureka, Pixar näyttely, osa on päässyt Linnanmäelle, Korkeasaari, Muumimaailma, Kupittaan puisto.... Tässä muutamia paikkoja, mitä tuli mieleen sanasta kesä! :) Meni nyt vähän ohi tuon vaihtopaketti aiheen, mutta asioita, joita tulee mieleen sanasta kesä. Tänä kesänä meillä onkin tiedossa Itä-Suomen reissu ja siellä etsiä kivoja nähtävyyksiä ja tavata ihmisiä! :)
Mitä teille muille tulee mieleen sanasta kesä?

Aurinkoista lauantaita ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

 1. Miten sinä löydätkin aina näitä kivoja vaihtojuttuja?

  Kesästä tuli ekana mieleen se ei niin kiva asia ötökät! Mutta sana kesä merkitsee lämpöä, huolettomuutta, vapautta ja vihreyttä. :) Elämä on helpompaa, kun ei tarvitse ulos lähtiessä pukea niin paljon päälle eikä ajatella pimeän tuloa, kun on valoisat kesäyöt. Ne yöttömät kauniit yöt ja hetket kun tuntee että kaikki on mahdollista. :) Aamukasteen tuoksu pihanurmella on myös ihana. Se on jäänyt lapsuuden kesistä mieleen. <3

  Mukavaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin itselleni tuohon blogilistaani vaihtoblogin, niin nään aina, kun siihen tulee jotain uusia vaihtoja! :) On mukavaa lapsille, kun saa niitä omia paketteja.
   Kyllä niin ihanaa tosiaan, kun ei tartte laittaa niin kauheesti vaatteita päälle!! Ja sitä kautta tulee pestävääkin vähempi. ;)

   Poista
 2. Kesästä tulee mieleen lämpö ja valoisuus, vesisade. Kukkiva ja vehreä luonto. Jäätelö. Uimaranta (ei kylläkään kovin lähellä täällä mun kotikaupungissani ;)). Mäkin muistan lapsuudesta aamukasteen tuoksun mökin pihanurmella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelö!!! Nam!! :) Kyllä kesään kuuluu ihan ehdottomasti jäätelö. Sitä tuntuu, että vois syödä vaikka kuinka paljon!

   Poista
 3. Hauska tuo nimike Lasten kesävaihto. Taidan kyllä pitää omani koko kesän ;)
  Kesään kuuluvat myöhäiset, hitaat aamut, lasten ulkoleikit iltamyöhään eli rytmin sekoaminen :) Uimarantareissut ja jäätelökin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh!! :D Enpä ajatellut ollenkaan tuota otsikkoa kirjoittaessani tuota asiaa.... ;) Mä kyllä kans pidän ihan omat lapset, jos niitä leluja vaihdeltais!! :D
   Kyllä, ehdottomasti rauhaisat aamut, eikä kiire mihinkään. Se on kyllä tosi huippua!! :)

   Poista
 4. Minne päin itä-suomea reissailette?
  Kesästä tulee mieleen lämmin, aurinko, kasvimaa, uiminen, jäätelö, kahvittelut terassilla, synttärit, rentoutumista mökillä, tivoli, perinteinen tyttöjen päivä Kuopiossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi tarkoitus tuonne Lappeenranta, Savonlinna, Imatra, Kouvola akselille suunnata... Ihan tarkkoja suunnitelmia ei olla lyöty lukkoon, mutta mä itse haluaisin mennä käymään tuolla Lappeenrannan hiekkalinnalla. Oon päässyt kaksi kertaa siellä käymään ja se on ollut kyllä tosi upea. Ollaan reissattu niin paljon tuolla rannikolla, että nyt yritämme vähän toiseen suuntaan suunnistaa. :)
   Tyttöjen päivä Kuopiossa kuulostaa kyllä tosi ihanalta!! <3

   Poista