torstai 30. toukokuuta 2013

Juhlia ja päättäjäisiä

Toiseksi vanhimman oma tekemä tosi hieno pipo! :)
Viikko lähestyy loppuaan ja juhlapäivät vähenee... Ja samalla myös koulupäivät lähestyy loppuaan. Maanantaina piti mun mennä ystäväni vauvakutsuille, mutta se homma jäi, kun olin itse kipeenä... :( Olin lupautunut sinne tekemään täytekakun, poha olikin valmiina, mutta kipeenä en sitten viitsinyt ruveta sitä täyttelemään. Onneksi mieheni lupasi sen tehdä! :) Hieno kakku tuli ja kuulemma oli maistunut tosi hyvältä. Kiva niin! Harmi, kun unohdin kuvan siitä kakusta ottaa. Sinne lähti myös pienet merinovillasukat (jotka myös unohdin kuvata...), mutta lanka oli niin ihanaa kutoa, että luulen siitä langasta tulevan myös lisää sukkia. ;)

Tiistai-ilta menikin toiseksi vanhimman koululla. Opettaja on hänellä ollut koko kuusi vuotta ja nyt halusi pitää illan, jossa muistella menneitä. Oli kyllä tosi kiva ilta!! :) Läksiäislahjaksi annettiin lumikengät, termospullo ja villasukat. Välttämättä ei ihan tähän keliin sopiva juttu, mutta Lapin kävijälle oikein loistava. :) Mieheni oli leirikoulussa mukana ja kuvasi siellä videokameralla. Editoi kaikille omat dvd:t leirikoulusta, jota tiistaina porukalla katseltiin. Jäi lapsille tosi kiva muisto siitä. :)

Eilinen päivä meni touhutessa jotain... Aamusta aloitin siivoamisella, sitten vähän leipomista, haavojen paikkausta (nuorimmainen kaatui ensimmäistä kertaa tälle kesälle ja oli aivan järkyttynyt koko jutusta ;)), ystävien tapaamista, pyykkäämistä, viikkaamista, ulkoilua, mieheni siivosi ulkovarastoa (nyt sinne pääsee sisälle), neidin hakemista koulusta, toiseksi vanhin oli luokkaretkellä ja hänet haettiin illasta koululta, kaulaliinan kutomista, frisbeen hakemista puusta (tosin emme hakeneet kiipeämällä, vaan palloilla pommittaen saatiin se puusta alas), kaupassa käynti, pakettien paketoimista, uimareeneihin kuljettamista... Siinähän se päivä kuluikin.

Tänään on tiedossa rauhaisampaa oleskelua. Perusjuttuja tehdään ja illasta sitten toiseksi vanhimman kevätjuhla! <3 Tai jos vettä sataa, niin sitten juhlat siirtyy huomiselle illalle. Katotaan kuinka käy! ;)

Oikein mukavaa torstaita ihan jokaiselle!! <3

7 kommenttia:

 1. Teillä on ollut vilkas päivä, kun on monenlaista tapahtunut!

  Kesäistä torstaita! :) Toivottavasti ei sada. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä viikkoon mahtuu kaikenlaista... Mutta nyt lomalla ei varmaan niin paljoon tapahdukaan. ;)

   Kiitos paljon!! :)

   Poista
 2. Terkkuja toiseksi vanhimmalle että on hieno pipo ja väri valintakin kohdillaan. ;)
  Paljonkohan pitäisi maksaa, että tekisi mulle ens talveksi samanlaisen....

  Mukavaa torstaita ja loppu viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron terkut perille!! ;D Hinnasta voidaan neuvotella varmaankin... ;D Vaikka hän kyllä ilmoitti, että kyllä tää kutominen on tooosi tylsää. Elämässä on kuulemma paljon kivempiakin juttuja. :D

   Kiitos!! <3

   Poista
  2. Ymmärtäähän sen. Kyllä nuorella herralla on varmasti muutakin mukavaa puuhaa kuin istua puikot kädessä kotisohvalla. ;)

   Poista
 3. Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti teillä ollaan terveenä! Koulut loppui ja alkaa kesä -ihan virallisestikin :) On ihanaa -paitsi siitepölyjen kanssa! Voimia alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Oikein mukavaa viikonloppua myös teille!! :)

   Meillä ollaan suunnilleen kunnossa... Toiseksi vanhin potee poskionteloita ihan jatkuvasti. Onneksi se ei kuitenkaan estä tätä normaalia elämää millään tavalla. Kovasti mä toivoisin sadetta tänne! Siitepölyt varmaan myös osasyyllisenä tuohon toiseksi vanhimman olotilaan. Antihistamiinia menee, mutta en tiiä täytyykö kohta hakee jotain lisälääkettä. Mutta silti on ihanaa, kun on kesä!! ;)

   Mukavaa alkavaa viikkoa teille!! <3

   Poista