torstai 9. toukokuuta 2013

Vielä yksi postaus tälle päivälle

Pakko täälläkin hehkuttaa, vaikka onkin ihan joulu/talvijuttuja ja lunta oli viime talvena ihan riittävästi ja kevättä odoteltiin pitkään. ;) Mutta silti tässä linkki mun postaukseen joulublogin puolelle: lumihiutale postaus. Idean näihin sain täältä, Mian blogista. Kiitos Mia vinkistä!! :)

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lumihiutale. :)
  Minkä kokoinen tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Tän halkaisija on n. 11 cm, vähän yli.

   Poista
 2. Sehän on hieno! Ja eikö ookin kivaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Oli kyllä tooosi kivaa!! Mä oon niin iloinen siitä, että mä osasin sen ihan itse tehdä ohjeista. Kun joskus tuntuu ohjeiden lukeminen niin kovin hankalalta, mutta nyt mä tein vaan yhden kerroksen kerrallaan, niin ei se ihan älyttömän vaikeeta ollutkaan. Kivaa oli!! :) Kyllä näitä tulee varmaan enempikin tehtyä... Ehkä jos tekis vähän ohuemmasta langasta, niin sais hiukan siromman näköisiä.

   Poista
 3. Piti kysäistä, että mistä langasta teit tuon hiutaleen? Itse taidan päätyä johonkin muuhun väriin kuin valkoiseen, sillä mun kädet hikoaa sen verran, että kun saisin sen valmiiksi se olisi keltainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein ihan valkoisesta puuvillalangasta, mutta kyllähän tän voi tehdä mistä vaan. :) Jostain kimallelangasta tulis varmaan kans tosi kiva. Mulla on itellä valkoista kimallelankaa, jossa hopeaa kimalletta. Ajattelin, että siitäkin vois kokeilla, että minkälainen tulee.

   Poista