torstai 27. kesäkuuta 2013

Kesäloma kuulumisia

Taas muutama kesäinen/helteinen päivä vietettynä!! :)
Juhannus meillä meni tosi kivasti!! Perjantai-iltaa vietettiin ystäviemme mökillä, jossa uitiin ja saunottiin sekä grillailtiin. Nuorimmaisen kummit olivat keksineet kivan puuhan, jokaisen perheen piti keksiä joku kilpailu ja sitten porukalla kisattiin. Oli kyllä hauskaa! :D Saatiin jopa kaikki teinitkin siihen mukaan. Heilläkin tuntui olevan tosi kivaa! Useampi tunti siinä tuli istuskeltua ja touhuttua. Tosi iso kiitos rakkaat ystävät!! <3

Lauantaina sitten olikin sellainen päivä, että minä jäin kaikkien meidän poikien kanssa kotiin sekä saatiin yksi poika porukan jatkoksi. :) Mieheni lähti meidän neidin kanssa Keuruulle juhannuskonferenssiin, jossa sitten viettivätkin ihan koko päivän. Oli ollut kuulemma tosi kivaa! :) Neiti oli aivan innoissaan tästä hommasta. Mieheni ja neiti pääsivät nuorimmaisen toisten kummien kanssa sinne. Itse vaan olin kotosalla, enkä tehnyt juuri mitään... Vähän jotain kotihommia, mutta tosi vähän! Me vaan nautiskeltiin olostamme. <3 Joskus sellainen on tosi ihanaa!! Sunnuntain mieheni sitten olikin töissä, mutta se ei haitannut mitään. Me päästiin kyläilemään ja taas me grillattiin. Eli on kyllä nyt grillattu sitten oikein urakalla. :)

Tiistaina me tehtiin neidin kummien kanssa yhdessä Tallinnan päiväristeilylle. <3 Se kyllä piristi mukavasti tätä arkea. Tästä mä teen vielä oman postauksen. Vähän noita kuvia tuli otettua, kun koko maissa olon ajan ukkosti ja satoi. Ehdittiin juosta sataman kauimmaiseen kauppaan ja siellä sitten oltiin yli 2 tuntia. Mutta pääasia, että oltiin vähän jossain! :D

Eilisen illan kärsin sitten oikein kunnollisesta migreenistä... Mun migreeni tulee nykyään vaan noin kerran vuodessa näin rajuna, mutta sitten se aina vie puhekyvyn osittain ja puuduttaa käden ja heittää silmille sahalaidat. Ensiavusta onneksi sain kipupiikin ja pahoinvoinnin esto piikin, joten olo rupes sitten vähän helpottamaan. Tämä päivä ja huominen otetaan ihan rennosti tässä ja nukutaan päikkäreitä ym. Vaikka eipä tällä helteellä oikein mitään jaksa tehdäkään... Suosittelen muillekin, että juotte kunnolla, mä itse unohdin sen kokokaan. Kivennäisvettä/vichyä jossa suolaa lisätty, niin on tämän kelin kaikista paras juoma. Väsymys, juomattomuus ja syömättömyys ihan varmasti tuon kohtauksen teki. Kuumuus myös osittain varmasti tätä asiaa nopeutti. Mutta onneksi tänään jo päivä parempi! :)

Nyt laitan konetta kiinni, kun rupee ukkospilvet nousemaan tänne suuntaan.... Loman alkuun enään huominen ja maanantai (ehkä joku viikonlopun päiväkin)... Vielä vähän jaksaa! ;) Mä palailen taas jossain vaiheessa tännekin.
Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille, nautitaan kesästä!! <3

9 kommenttia:

  1. Tallinna on kiva paikka ja varsinkin kesällä.:-) Mä tein yhteen aikaan sinne useampanakin kesänä kesäretken.:-) Viime syksyn retkellä huomasin, että Tallinna oli muuttunut ihan valtavasti.:-)

    Suolan saaminen kesähelteellä on tosi tärkeää niin kuin nestekin.

    Hyvä, että voit jo paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaunista!! Vaikka pienen veden ropinan kanssa sitä ihailtiin. ;) Mä haaveilen josko pääsisin kurkkaamaan Tallinnan joulutoria. Tai jos pääsis jonnekin muualle joulutorille. Se on mun niin suuri haaveeni ollut jo pitkään!! <3 Katotaan kuinka sen kanssa käy.

      Kyllä tuo suolan saaminen on tosi tärkeetä. Tänään oon popsinut sipsejäkin. Enpä halua uutta kohtausta perään. Kun piikin saa, niin onneksi se helpottaa oloa tosi paljon!! Kesähelteillä tuo päänsärky ei ole kyllä yhtään kivaa, josko se nyt ei muutenkaan ole kiva kaveri....

      Poista
    2. Mä ostin tänään ekaa kertaa rukiisia sipsejä - tykkään. :)

      Poista
    3. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä!! :) Ja kuulemma valkosipulihapankorputkin ovat hyviä. Mieheni niitä pääsi maistelemaan tässä yksi päivä. :)

      Poista
  2. Voi voi migreeni ei ole kiva kaveri. :( Helteellä tuo juominen on extra tärkeää, jos muutenkin. Itse saan liiallisesta auringonpaisteesta kauhian päänsäryn ei tietenkään mitään migreeniin verrattuna, mutta ikävästi juimii sit loppupäivän.
    Helteillä on pakko yrittää ottaa vähän rennommin vaikka väkisin.

    Päivän matkakin pois kotonta on jo lomaa arki kuvioista. Varmasti virkistävä reissu. :)
    Mukavaa loppu viikkoa ja jaksuja helteeseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä ole kauhean kiva kaveri... :( Onneksi nyt ei jäänyt sellainen jyskyttävä päänsärky!! Päänsärky kaikissa muodoissa on tosi ärsyttävä vaiva, Mulle tulee kans päänsärky tosi herkästi, jos en muista juoda kunnolla.

      Kyllä oli ihana piristys!! <3 Ystävälleni sanoinkin, kun tultiin, että ihan niinkun oltais oltu montakin päivää pois. :D

      Oikein mukavaa loppuviikkoa myös teille!! <3 Onneksi tänään lämpötila oli illasta vaan 20. Oikein sopiva siis! :)

      Poista
  3. ♥ Mukavaa viikonloppua! ja toivottavasti päänsärky helpottuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin!! <3
      Tänään tuntuu jo pääkin ihan hyvältä!! :) Kyllä nyt saa nauttia taas kesäpäivistä ihan toisella tavalla. Jos nyt muistais juoda reillusti. ;)

      Poista
  4. Jaksuja, ja nautinnollisia kesäpäiviä! ♥

    VastaaPoista